Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Πολλά τα ερωτήματα σήμερα στην ομιλια του βουλευτή κυριου Καππατου

 






Στο πρωτο θεμα του οδικου αξονα Πορο-Αργοστολι  , εληξε η περιοδος διαβουλευσης  στις 21 του μηνα, ευτυχως και χωρις καμοια ενσταση οποτε συντομα το εργο θα παει οπως μας ενημερωσε προς δημοπράτηση!

Ο Χρονος  να φτασεις Αργοστολι θα μειωθει κατα 15 λεπτα, και τα χιλιομετρα θα ειναι 37.

Στο μεγαλυτερο μερος θα υπαρχουν τρεις λουριδες , (δυο απο την μια μερια, και εναλαξ αργοτερα δυο απο την αλλη για προσπερασεις, ) και πιθανον στην στροφη προς μυκηναικο ταφο ο δρομος για ενα διαστημα να παει ευθεια ωστε να αποφευχθουν οι στροφες.



ειπωθηκαν πολλα για τα αμετρητα εργα που χρειαζονται υλοποιηση στον τοπο μας, εγινε ενας απολογισμος  θητειας του, με εργα  οπως το κοινοτικο (χρημματα Ιανου) , υπογειοποιηση καλωδιων Δεη, 

υποστηριξη της γεφυρας μπέλει σε συνεργασια με το υπουργειο αμυνας, Ενω στα χρηματα που θα κοπουν για τον οδικο αξονα Αργοστολι -Πορος 55 εκατομυριων, θα ισιωσει και θα μεγαλωσει και η γεφυρα στο στενο φτανωντας τα 60 μετρα.

Για το λιμανι,, για να γινουν εργα χρειαζεται η χαραξη αιγιαλου,, και θα προχωρησει και αυτο εφοσον θα μπει  μηχανικος κτηματικης απο απεναντι για να λυθει το προβλημα.

ειπωθηκαν παρα πολλα ακομη,,οπως φυσικα το θεμα μυκηναικου ταφου,, που απαραδεκτα ουτε και φετος θα λειτουργει,και αναπτυχθηκε αρκετα το θεμα και οι λογοι ,που θα φανω ισως κακος αν περιγραψω ! Επίσης για  τον δρομο Ατρου,οτι υπαρχει ακομη ελπιδα , η πιθανοτητα να ανοικτει δρομος παραλιακος προς Σαμη, για τα αδιαθετα οικοπεδα ΤΑΙΠΕΔ, για τις αποζημειωσεις απο περιφερεια σε οσους εχουν κανει φακελο με τιμολογια (θα εισπραξουν το 55% των τιμολογιων) , για τους αμυαντοσωληνες που ακομη ειναι στην υδρευση στα Αραγια, για την αναγκη πεζοδρομου στην μεγαλη παραλια Πόρου ,αναγκη αστικης συγκοινωνιας  και πολλα ακομη εργα που απαιτουνται στον τοπο.

Παρασκευη στις οκτω,, μας ενημερωσε  εξαλου να παραβρεθουμε και για μια ακομη συγκεντρωση σε Σκαλα, οπου αυτη θα απευθυνετε σε επειχηρηματιες ενοψιν της σεζον που ηδη αρχισε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου