Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν ήδη φτάσει στον πλανήτη μας.

 

Έκθεση του Αμερικανικού υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν ήδη φτάσει στον πλανήτη μας.

Η έκθεση περιγράφει την πιθανότητα η εξωγήινη ζωή να έχει ταξιδέψει στη Γη, χρησιμοποιώντας ανιχνευτές με τεχνητή νοημοσύνη. Ένα τεχνητό διαστρικό αντικείμενο, όπως το Oumuamua, θα μπορούσε να είναι ένα μητρικό σκάφος, που απελευθερώνει πολλούς μικρούς ανιχνευτές κατά τη διάρκεια του κοντινού του περάσματος από τη Γη. Εδώ πρώτα πρέπει να σημειώσουμε τι είναι το Oumuamua. Πρόκειται για έναν διαστρικό υποτιθέμενο ταξιδιώτη που έρχεται έξω από το ηλιακό σύστημα. Οι αστρονόμοι εντόπισαν το σχήματος πούρου αντικείμενο το 2017 και αρχικά σκέφτηκαν ότι είναι ένας κομήτης.Ο αστεροειδής σε σχήμα «πούρου» που ξενίζει τους επιστήμονες – Τηλεσκόπια ψάχνουν εξωγήινα ίχνη | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Όμως το επίμηκες σχήμα τους και η έλλειψη αερίων που συνήθως περιβάλουν τον κομήτη και το γεγονός ότι επιτάχυνε σαν να διέθετε κινητήρα, μακριά από τον Ήλιο, έγειρε ερωτήματα σχετικά με το αν είναι κομήτης. Ο Loeb πρότεινε ότι το Oumuamua  ήταν ένα εξωγήινο σκάφος και ότι μεταφέρει ανιχνευτές. Αυτοί οι μικροί ανιχνευτές λοιπόν, γνωστοί ως ΑΤΙΑ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διεισδύσουν στον πολιτισμό μας για ερευνητικούς σκοπούς.
Σύμφωνα με την έκθεση, αυτοί οι ανιχνευτές θα μπορούσαν να είναι σχεδιασμένοι, ώστε να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες του διαστρικού διαστήματος (διάστημα μέσα σε έναν γαλαξία, το οποίο δεν καταλαμβάνεται από αστέρες και τα πλανητικά τους συστήματα) και να διαθέτουν ακόμη και τεχνητή νοημοσύνη. Θα μπορούσαν να προγραμματιστούν να αυτοεπισκευάζονται ή ακόμη και να αναπαράγονται.....

Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια

2 σχόλια:

 1. «Αυτοί οι μικροί ανιχνευτές λοιπόν, γνωστοί ως ΑΤΙΑ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διεισδύσουν στον πολιτισμό μας για ερευνητικούς σκοπούς…»

  Ρε δε μπάνε να κατασκοπεύουνε όσο θέλουνε, τσού έχουμε κάνει νούμερα.
  Γλέπουνε τσού σκύλους με παλτουδιές και ψάχνουνε για γενετικές μεταλλάξεις των ανθρώπωνε που γένανε τετράποδα και άματις βγάλουνε άκρη να μας γράψουνε!!

  Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ολα εφκια τα παλαια τερατα,,μινοταυρος,κενταυρος,γρυπας κλπ λες να ητανε πειραματα ΑΤΙΑ χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή