Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

 

Οι παλιοί συμμαθητές ευχόμαστε καλή επιτυχία στον φίλο Λευτέρη Κρητικό!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν το Σάββατο πολιτική ομιλία στη κατάμεστη αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Πόρου.
Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος για το ιδιωτικό χρέος, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, την εκτός σχεδίου δόμηση, τη ζώνη Νatura.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής με κυρίαρχο τον οδικό άξονα Αργοστολίου - Πόρου, το Λιμάνι του Πόρου, το Μηκυναΐκο θολωτό τάφο των Τζανάτων, το Εκθεσιακό Κέντρο, τη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, τη πρόσβαση στο Μοναστήρι της Άτρου, την ανάγκη τακτικής παρουσίας αγροτικού ιατρού.
Το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι το μοναδικό που εκφράζει την ανανέωση, τη σοβαρότητα, το ήθος, την επιστροφή της λογικής και της ειλικρίνειας στην πολιτική. Η δυναμική και μαζική παρουσία της τοπικής Κοινωνίας σε μια ακόμη εκδήλωση δείχνει το δρόμο της Αλλαγής.
δειτε αναλυτικο ρεπορταζ με βιντεακια Ε Δ Ω
Όλες οι αντιδράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου