Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

-Εγκαινιάστηκε το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

 Νέα σελίδα για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς -Εγκαινιάστηκε το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών [εικόνες]

Κοινωνία
18/04/2023 | 15:42

Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης πηγη  https://ekefalonia.gr/

Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 18 Απριλίου, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία νωρίτερα είχε σύσκεψη με τους φορείς της υγείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αντιπεριφέρεια.

Να σημειωθεί ότι το νέο ΤΕΠ αποτελεί δωρεά του κληροδοτήματος Βεργωτή, της μεγάλης αυτής οικογένειας ευεργετών του νησιού μας.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον Αγιασμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί.

Χαιρετισμό απηύθυνε τόσο η Υφυπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση του ΤΕΠ, ενώ ευχαρίστησε το κληροδότημα Βεργωτή για την ανεκτίμητη προσφορά του, καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Διοικητής Δημήτρης Μαρτίνης, η εκπρόσωπος του κληροδοτήματος Βεργωτή κα Νομικού, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Ιωάννης Καρβέλης, ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε επίσης την Διοικήτρια του “Ματζαβινάτειου” Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά, τον υποψήφιο βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη ΝΔ Ναπολέοντα Μαραβέγια, τον πρόεδρο του ΔΣ Αργστολίου Νικόλα Βαλλιανάτο, την αντιδήμαρχο Κρυσταλία Μιχαλάτου, τον τέως πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κεφαλονιάς Νικηφόρο Κουλουμπή και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Μαρίνα Βεργωτή.

Μετά το πέρας της τελετής η Υφυπουργός Μίνα Γκάγκα από κοινού με την εκπρόσωπο του κληροδοτήματος Βεργωτή κα Νομικού και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη έκοψαν την κορδέλα εγκαινιάζοντας και επίσημα το νέο ΤΕΠ.

Οι παρευρισκόμενοι, στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στους χώρους του νέου ΤΕΠ, το οποίο είναι άρτια εξοπλισμένο και έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών στα νησιά μας, με την βοήθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ Κεφαλονιάς που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του από την ευχάριστη αυτή εξέλιξη.

Το πλούσιο φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr ειναι του Neil Jackson.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου