Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΚΗ

 




Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στην Κεφαλονιά & την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος περιόδευσαν στα χωριά της Ανωγής.

Πραγματοποίησαν πολιτικές ομιλίες στα Δαμουλιανάτα, στο Ρίφι και στην Αγία Θέκλη. Συνομίλησαν με τους κατοίκους των περιοχών, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους για τη καθυστέρηση των έργων υποδομής στη περιοχή ιδιαίτερα μετά τους σεισμούς του 2014, παρά τις υποσχέσεις της προηγούμενης Κυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της σημερινής της ΝΔ .

Οι συμπολίτες μας, εξέφρασαν την αγωνία τους για την υποστελέχωση του ΕΣΥ, για την αύξηση των τιμών σε βασικά αγαθά και στην ενέργεια, αλλά και για τη μείωση του πληθυσμού των χωριών τα τελευταία χρόνια. Συζητήθηκαν επίσης, οι επιπτώσεις της κατάργησης της εκτός σχεδίου δόμησης αλλά και της οριοθέτησης των χρήσεων στις ζώνες Natura, δίχως ουσιαστική διαβούλευση με τη τοπική κοινωνία.
 
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα, που εδώ και δύο μήνες προχωρά σε περιοδείες  από άκρη σε άκρη της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης. Με τους τρείς Υποψηφίους Βουλευτές μας Μαζί, με τα άξια στελέχη των Τοπικών μας Οργανώσεων στη πρώτη γραμμή, καταγράφουμε τα τοπικά ζητήματα και μεταφέρουμε το Μήνυμα της Αλλαγής!

Μαζί για τη Δημοκρατική Ανατροπή στα νησιά μας, με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου