Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Τι καιρό θα έχουμε Πρωτομαγια;

 Στα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό της Πρωτομαγιάς αναφέρθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου. Μέχρι τώρα επικρατούν δύο σενάρια για τις καιρικές συνθήκες που θα επηρεάσουν την χώρα από τις αρχές της νέας εβδομάδας.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως το Σάββατο (29/4) ο καιρός θα είναι καλός σε όλη τη χώρα, ωστόσο προς το μεσημέρι αναμένονται κάποιες βροχές και μπόρες κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ αλλαγή του καιρού αναμένεται από τη Δευτέρα (1/5).

Συγκεκριμένα, παρουσιαστής του καιρού έκανε λόγο για δύο σενάρια για τον καιρό της Πρωτομαγιάς. Το πρώτο αναφέρει πως θα υπάρξουν βροχές από νωρίς την Πρωτομαγιά, ενώ το δεύτερο ότι τα φαινόμενα θα έρθουν αργότερα και θα επηρεάσουν τη χώρα από τις 2 Μαΐου, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει καλύτερα το τοπίο στα προγνωστικά μοντέλα.

Παράλληλα, ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη αλλαγή από την Τετάρτη (26/4) με βροχές και μπόρες σε αρκετά μέρη της χώρας, κυρίως στη βόρεια και βορειοδυτική Ελλάδα.

Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου