Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 25 Απριλίου 2023

EυχαρIστηριο μήνυμα από τους συντελεστές της παράστασης «Το πάρτυ της Λυσιστράτης»

 

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους συντελεστές της παράστασης «Το πάρτυ της Λυσιστράτης»
Ευχαριστήριο μήνυμα από τους συντελεστές της παράστασης «Το πάρτυ της Λυσιστράτης»
24 Απριλίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα από τους συντελεστές της παράστασης «Το πάρτυ της Λυσιστράτης»

Την Παρασκευή 21/4 στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» ανέβηκε η παράσταση «Το πάρτυ της Λυσιστράτης» της Δήμητρας Φουντούκη σε σκηνοθεσία Τζένης Παπαδημάτου. Οι συντελεστές της παράστασης Νίκος Νικολούλης ,Τζένη Παπαδημάτου, Άννα Μαρία Πετρίδου, Λίτσα Μουλίνου ,Χαρά Μαρκέτου, Δήμητρα Παπαδάτου, Αντιγόνη Χριστοφοράτου, Τέα Μάλο, Ρόζα Μπεκατώρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσους μας βοήθησαν να φτάσουμε στον στόχο μας… Τους χορηγούς μας τον μέγα χορηγό μας Φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Αργοστόλι, τον χορηγό επικοινωνίας palmos 98,3 Sofitaki anna maria petridou για τις ατελείωτες πρόβες στον χώρο της, τον Βασίλη Μαρτσέλο για τις ξυλουργικές εργασίες, τον Φακούντος οπτικά και Pizza house για τις λαχταριστές πίτσες του και τα στρατιωτικά ρούχα.

Επίσης την Ιερά Μητρόπολη Αργοστολίου και τον πάτερ Σπυρίδωνα Πετεινάτο για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου για τις τελευταίες πρόβες μας. Το kefalonitis και τον Ανδρέα Δεμπόνο με τους συνεργάτες του για την κάλυψη της παράστασης και την ανάρτηση υλικού. Τον Δημήτρη Παρσαλη για τα εφέ Την Ελευθερία Αμπατζίδη για την πολύτιμη βοήθεια της με τις μουσικές. Τον Γρηγόρη Μαυρογιάννη για τον ήχο και τα φώτα, την Ρέιτσελ Αντωνάτος, τους υπαλλήλους του Δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου Κέφαλος που ο καθένας μας βοήθησε με τον δικό του τρόπο, τον Βίκτωρα Ρουχωτά, τον Γεράσιμο Πεφάνη για τα σκηνικά , το printweb για τον σχεδιασμό της αφίσας μας και τέλος τον δήμο Αργοστολίου για την αφιλοκερδώς παραχώρηση του Δημοτικού θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» για τις πρόβες μας και τις παραστάσεις μας.

Επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στο πρώτο μας πάρτυ.

Με εκτίμηση και σεβασμό «Το πάρτυ της Λυσιστράτης»


3 λ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου