Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Η λειτουργία του Θεάτρου ΚΕΦΑΛΟΣ αναστέλλεται!!

Aναδημοσιευση απο την KEFALONIAPRESS

 Ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός από το βήμα της εκδήλωσης κατάγγειλε την Κυβέρνηση ότι με την διανομή του προσωπικού της Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης(ΔΙΑΚΕΔΗΚΕ) στους τρείς Δήμους της Κεφαλονιάς ουσιαστικά κλείνει το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, αφού μετατίθενται στο Δήμο Ληξουρίου δυο άτομα, που είναι οι τεχνικοί ενώ άλλα τρία άτομα μετατίθενται στη Σάμη μετά απο αίτηση του Δημάρχου Σάμης.

Ακούστε τον:

Μεσούσης της περιόδου κοπής των πιτών και αυτής του Δήμου Αργοστολίου, και ενώ έρχονται και οι Απόκριες, ο Δήμος δεν θα έχει πλέον το απαιτούμενο προσωπικό να λειτουργήσει το θέατρο ΚΕΦΑΛΟΣ. Ουσιαστικά παραμένουν στο θέατρο ένα άτομο της γραμματείας και ένα άτομο στην καθαριότητα.

Το απίστευτο είναι ότι δεν θα μπορεί να λειτουργήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο αφού οι συνεδριάσεις του γίνονται στην αίθουσα του ισογείου του Θεάτρου και η μαγνητοφώνηση των πρακτικών γίνεται με την επιμέλεια του τεχνικού προσωπικού.

Απόψε μάλιστα στην εκδήλωση της ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ δεν υπήρχε το γνωστό προσωπικό του Θεάτρου. Όπως είπε και ο πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Πέτρος Πετράτος κινδύνεψε να μη γίνει η εκδήλωση αλλά τελικά έφεραν τον εξοπλισμό τους από το Ληξούρι, (μικρόφωνα, κονσόλες) και εθελοντή τεχνικό από Ληξούρι και έτσι κατάφεραν να στήσουν τα ηχητικά.

Ακούστε τον:

Ληξουριώτης στ΄Αργοστόλι

Το Σάββατο έχει κοπή της πίτας ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων στον ΚΕΦΑΛΟ φυσικά και την Κυριακή είναι η κοπή της πίτας και βραβεύσεις φορέων του Δήμου Αργοστολίου, στον ΚΕΦΑΛΟ φυσικά.

Αυτές είναι οι πρώτες συνέπειες του προβλήματος. Αναζητάμε τα σχετικά έγγραφα και αποφάσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ προκειμένου να σας ενημερώσουμε πλήρως πως έχει το θέμα και αν φταίει η Κυβέρνηση ή ο δήμαρχος Ληξουρίου (κατά τις καταγγελίες Τσιλιμιδού) ή το κακό μας χάλι (κατ΄εμάς).

Και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου