Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ALL STAR GAME!!!! ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Ο Κοβάσεβιτς επιστρέφει!

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/darkoo-425x288.jpgΕκτός από τον Ρονάλντο και τον Ζιντάν, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν τον Κοβάσεβιτς... με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας στο φιλικό που θα γίνει στις 14 του μήνα στο Καραϊσκάκη.

Την συμμετοχή του Κοβάσεβιτς ζήτησε ο άλλοτε μεγάλος σταρ της στρογγυλής «θεάς» Ζινεντίν Ζιντάν. Μετά από επιθυμία των διοργανωτών ο Κοβάσεβιτς θα παίξει από δέκα λεπτά και με τις δύο ομάδες.

Περίπου 30 παίκτες θα έλθουν στον Πειραιά για αυτό το ματς ανάμεσα τους και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.
Οι ALL STARS του Ολυμπιακού θα έχουν στον πάγκο τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα αποτελούνται από την εφετινή ομάδα πλαισιωμένη και από τους Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο, Ανατολάκη, Αμανατίδη, Ζιοβάνι και Κοβάσεβιτς.


Όλα τα έσοδα μετά από κοινή απόφαση ΟΗΕ και Ολυμπιακού θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Αϊτής και του Πακιστάν, στο ίδρυμα ΑΡΓΩ που φροντίζει όλα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες των ελλήνων ναυτικών και σε συσσίτια που οργανώνει η εκκλησία του Πειραιά για τους άπορους.
Λόγω της ιδιαιτερότητας και του σκοπού του αγώνα δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις, ούτε θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 30, και 50 ευρώ.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου