Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΗ, Ώρα 11.30 π.μ. ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΣΤΡΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ  26/09/2011
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  voutospress.blogspot.com
Ώρα 11.30 π.μ.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΣΤΡΑΣ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Πάστρας καλούν ΕΚΤΑΚΤΗ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΣΚΕΨΗ προκειμένου να βρεθεί ΑΜΕΣΗ λύση στο οξυμένο κτιριακό πρόβλημα του σχολείου αλλά και να δρομολογηθούν – υλοποιηθούν οι αποφάσεις των εκάστοτε αυτοδιοικητικών αρχών. Όπως είναι γνωστό επί δύο τουλάχιστον Νομαρχιακών Αρχών (Λευκαδίτη, Γεωργάτου) έχουν ληφθεί αποφάσεις για δρομολόγηση νέου σχολικού συγκροτήματος αλλά και άμεσης αντικατάστασης των ελαφρού τύπου με βαρέως τύπου διώροφες κατασκευές. Εάν αυτά είχαν γίνει πράξη έστω και μόνο στο σκέλος της αντικατάστασης των «προσωρινών» αιθουσών ελαφρού τύπου τώρα δεν θα υπήρχε το πρόβλημα να κάνουν μάθημα μαθητές και μαθήτριες ενός επιπλέον τμήματος στο Λύκειο, που έχει προκύψει φέτος, μέσα σε απαράδεκτες συνθήκες.

Απαιτείται Δήμος – Περιφέρεια να δώσουν την πρέπουσα λύση. Υπάρχει δυνατότητα αρκεί να υπάρξει η πολιτική βούληση και η άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών ώστε τουλάχιστον μία διώροφη αίθουσα βαρέως τύπου να εγκατασταθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στο σχολείο. Το ζήτημα τέθηκε από γονείς – ΕΛΜΕ-ΚΙ κατά τη διάρκεια της τελευταίας κινητοποίησης στο Δημαρχείο. Οι μαθητές διεμήνυσαν, επίσης, ότι θέλουν άμεση λύση, μαζί και με άλλα αιτήματα. Καθιστούμε υπόλογους όσους μέχρι τώρα αδιαφόρησαν για τις υποδομές της Πάστρας και όσους δεν ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας αυτή.

Πάστρα 20/09/2011
 
  και   η απάντηση  Αντιπεριφεριαρχή   σήμερα , αντιγραφή από την kefaloniapress.gr  !!  
ΠΟΥΘΕΝΑ  ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΙ  ΠΡΟΝΝΟΙ????????

Σ.ΚΟΥΡΗΣ: Στην αρμοδιότητα του Δήμου το Λύκειο της Πάστρας

 
 
lykeio_pastras.jpg Μετά από ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ και του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Πάστρας, επισημαίνεται το οξυμένο κτιριακό πρόβλημα του εν λόγω σχολείου και ζητείται η άμεση δρομολόγηση-υλοποίηση της δημιουργίας νέου σχολικού συγκροτήματος αλλά και επείγουσας αντικατάστασης των ελαφρού τύπου με βαρέως τύπου διώροφες κατασκευές.
Ένα επιπλέον τμήμα του εν λόγω σχολείου λειτουργεί σε απαράδεκτες συνθήκες γεγονός ανεπίτρεπτο για έναν τόσο ευαίσθητο τομέα όπως αυτόν της παιδείας στο νησί μας.
 Διαφαίνεται έντονα, η ανάγκη εγκατάστασης τουλάχιστον μίας αίθουσας βαρέως τύπου στο σχολείο, για την ασφαλή, ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων στο εν λόγω τμήμα.
Δεδομένου ότι το εν λόγω θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων παρέμβασης του Δήμου, παρακαλούμε ιδιαιτέρως για την κατά το δυνατό άμεση διαχείρισή του. Επειδή ωστόσο είμεθα γνώστες του ζητήματος και διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία που  αφορά στα διαδικαστικά της υλοποίηση των εν λόγω κατασκευών, είμεθα στην διάθεσή σας , για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνδρομή απαιτηθεί.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
 
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου