Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ KEFALONIAPRESS, ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο άρχισε την συνεδρίαση με τη συζήτηση του αιτήματος του  Μάρκου Κοτσιλίνη να συζητηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος πάλι το Θέμα της επέκτασης των ιχθυοτροφείων στην Κεφαλονιά. 

  ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕFALONIAPRESS.GR,,  ΓΙΑ  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΠΑΤΗΣΤΕ  Ε Δ Ω

 4ο ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 Ο Νίκος  Γκισγκίνης  ζήτησε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης ένα πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στη Σάμη στο δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑ το οποίο ταλαιπωρεί τους κατοίκους για μεγάλο χρονικό διάστημα.  
Το ΔΣ κατά πλειοψηφία αποφάσισε να μην συζητηθεί το θέμα στην σημερινή συνεδρίαση.
  3ο ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης  Αραβαντινός έθεσε το θέμα να συζητηθεί  στο ΔΣ τα προβλήματα των εργαζομένων στα Κοργιαλένειο Ιδρυμα  οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας επειδή έχουν να πληρωθούν 9 μήνες.
Το ΔΣ καταά πλειοψηφία απέρριψε την πρόταση να συζητηθεί το θέμα.
  2ο ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Πρόταση από τον Νίκο Γκισγκίνη επικεφαλή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ να συζητήσει το ΔΣ  τα προβλήματα των 170 εργαζομενων στο προγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, οι οποίοι ειναι απλήρωτοι εδω και μηνες. 
Με 18 ψήφους ΟΧΙ και 14 ΥΠΕΡ το ΔΣ αποφάσισε να ΜΗΝ συζητηθεί το θέμα, ούτε όρισε άλλη ημερομηνία. Το δημοτικό συμβούλιο το παρακολουθούν και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα.
 1ο ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Το Δημοτικό Συμβούλιο άρχισε την συνεδρίαση με τη συζήτηση του αιτήματος του  Μάρκου Κοτσιλίνη να συζητηθεί με την μορφή του κατεπείγοντος πάλι το Θέμα της επέκτασης των ιχθυοτροφείων στην Κεφαλονιά. 
To ΔΣ αποφάσισε κατά πλειοψηφία ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ , αλλά να περιμένουν την νέα απόφαση της περιφέρειας η οποία σύμφωνα και με δικές μας πληροφορίες θα αποσύρει την απόφασή της και θα ταυτιστεί με την απόφαση του Δήμου Κεφαλονιας. ΟΧΙ επέκταση στα Ιχθυοτροφεία. 
 POROSNEWS:  ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ    ΕΤΕΘΗ  ,ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ  ΑΝΟΥΣΑΚΗ  ,ΠΩΣ  ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΥ  ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΟΜΙΛΗΤΕΣ  ,ΑΥΤΟΣ  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,, ΕΙΠΕ  ΟΤΙ  ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ, ΔΙΟΤΙ  ΗΤΑΝ ΛΑΙΚΗ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑ 19:50 ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΠΡΕΣΣ ,,, Αυτή τη στιγμή ο Πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Ανουσάκης ενημέρωσε το Σώμα ότι λόγω της απουσίας του Δήμαρχου στην Κέρκυρα, θα συζητθούν σήμερα μόνο υπηρεσιακά επείγοντα θέματα και τα άλλα θα αποσυρθούν για επόμενη συνεδρίαση.



    Το ΔΣ μπήκε στην διαδικασία συζήτησης του 1ου Θέματος της Ημερήσιας Διάταξης που αφορά έγκριση μελετών για ενεργειακή απόδοση σχολείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή