Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς 1-2 (Τελικό)

Άει… Χαας! 

«Άει χάσου» τύχη -που δεν τη βοήθησες ν’ αντέξει. «Άει χάσου» Δέλλα -που θα άκουγε οποιοσδήποτε άλλος εκτός του «Κολοσσού», αν είχε κάνει τέτοιο «έγκλημα» (δύο κίτρινες σε τέσσερα λεπτά). Και «Άει χάσου» Χιμένεθ -που ακούστηκε από πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, αφότου ο Χάας ολοκλήρωνε τεράστια ανατροπή της Στουρμ επί της ΑΕΚ (1-2) στο τέλος!
  • (Photo: Action Images).

    (Photo: Action Images).«Από τη μια χαρούμενος, από την άλλη θυμωμένος» 

    Έτσι περιέγραψε τα συναισθήματά του ο Λάζλο Μπόλονι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπετειώδη ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ με τη Ρούμπιν Καζάν, για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα, όταν ο «δικέφαλος» θα υποδεχτεί τους Ρώσους.
  • ΚΑΙ  ΧΤΕΣ:
  • Tα παράσημα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο 

    Δύο χρόνια πριν και πάλι στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα από την Άρσεναλ με 2-0. Και χθες υπέστη ήττα με 2-1 για το Champions League, όμως οι διαφορές μεταξύ των δύο αγώνων, είναι τεράστιες. Εκείνο το βράδυ ο Ολυμπιακός είχε γλιτώσει τον διασυρμό γιατί είχε κάτω από τα δοκάρια, τον Αντώνη Νικοπολίδη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου