Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΦΟΡΤΕ ,, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

 ΜΕΤΑ ΑΠΟ  ΜΗΝΥΜΑ , ΜΟΥ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ  ΤΕΛΙΚΑ,, ΠΟΡΙΣΜΑ  ΣΤΗΝ  ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ  ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ  ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ  , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ  !!  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ  ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η  ΚΑΤΩΘΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πρώτα απ’όλα έχεις δίκιο για την πρόταση του Σπ. Σολωμού για να γίνει μία επιτροπή. Όμως μέσα στην βαβούρα που έγινε στο τέλος χάθηκε. Η συγκέντρωση δυστυχώς τέλειωσε χωρίς κάτι πρακτικό αποτέλεσμα!!!
Τώρα η πρόταση μου είναι:
«Το ζητούμενο δεν είναι ούτε η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου (που σε τελική ανάλυση είναι γνωμοδοτική), αλλά ούτε και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου (που θεσμικά δεν υφίσταται).
Εκτός των άλλων και οι δύο είναι και ατεκμηρίωτες, οπότε και έχουν αδύνατη πολιτική και επιστημονική αξία.
Το ζητούμενο είναι η ΚΥΑ που θα καθορίσει τις περιοχές ανάπτυξης των ιχθυοκαλλιεργειών.
Γιαυτό και πρέπει «να παγώσει» η έκδοσή της και να γίνει από μηδενική βάση μια νέα μελέτη χωροθέτησης των μονάδων υδατοκαλλιέργειας (απαραίτητος παράγοντας για την έκδοση της ΚΥΑ), που θα πρέπει να λάβει υπόψη της όχι μόνο τις περιβαλλοντικές συνθήκες που ευνοούν τις υδατοκαλλιέργειες (όπως η μελέτη του 2009 που στηρίζεται η ΚΥΑ), αλλά και άλλους παράγοντες όπως την γειτνίαση με οικισμούς και τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στις προτεινόμενες περιοχές (π.χ. τουρισμός). Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος και η κοινωνική συνοχή». Σευχαριστώ και ό,τι θέλεις στη διάθεσή σου.
 POROSNEWS:
ΙΣΩΣ  ΒΑΣΙΚΑ   , ΤΑ  ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ  ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΤΗΘΗΚΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ  ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,,  Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ,, ΚΑΙ  ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΝΑ  ΑΠΟΦΑΣΊΖΑΜΕ  ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ!! 
ΕΤΣΙ    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ  ΒΑΣΗ  ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!  ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η  ΥΠΕΥΘΗΝΗ  ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ,, ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ,, ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ  ΓΙΑ  ΤΑ  ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, ΓΙΑ  ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΚΑΙ  ΟΤΙ ΑΛΛΟ  ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ,ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ   ,ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙΣ! ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,, ΠΙΣΤΥΩ ΟΤΙ Η  ΥΠΟΘΕΣΗ  ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ  ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου