Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΙΘΑΚΗ!! ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ !!

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (25-06-2011)

(για να μην ξεχνιόμαστε)
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (25-06-2011)
Καλό θα ήταν να ξαναθυμηθούμε την επιστολή που απηύθυνε ο Δήμαρχος στο Περιφερειακό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 25 – 26 Ιουνίου 2011 στο Μορφωτικό Κέντρο Ιθάκης :
Ιθάκη 25 – 06 – 2011
Αριθ. Πρωτ. 19
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙθάκηιιιιΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΙΙΙΙΙΙΙΘΑ
ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Σας καλωσορίζουμε στην πατρίδα του Οδυσσέα.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το περιφερειακό συμβούλιο πραγματοποιείται σήμερα στην Ιθάκη, και σας ευχόμαστε εγκαρδίως καλή επιτυχία στο έργο σας.
Βέβαια, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι στην Ιθάκη υπάρχει εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο, Δήμαρχος, δύο Αντιδήμαρχοι και πενηνταπέντε άτομα εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου μας, που σκοπό έχουν να εντοπίζουν τα προβλήματα του Ιθακησιακού λαού, αλλά και τις ανάγκες του νησιού, προσπαθώντας να δίνουν λύσεις σ΄ αυτά και να εκτελούν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα σας παρακαλέσουμε από εδώ και στο εξής πριν βάζετε οποιοδήποτε θέμα στο συμβούλιό σας να ερωτάται η εκλεγμένη τοπική αρχή. Είναι αυτονόητο, ότι οποιαδήποτε υποστήριξη και βοήθεια παρασχεθεί στο Δήμο μας, εκ μέρους της περιφερειακής διοίκησης, είναι απολύτως ευπρόσδεκτη μετά ευγνωμοσύνης και πολλών ευχαριστιών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, προκειμένου να μην αποβαίνει άκαρπη η βοήθεια, να λαμβάνεται πρωτίστως η γνώμη του χρήζοντος αυτή. Υστερα από έξι μήνες μελετών και διαβουλεύσεων με προσωπικό, συμβούλους, όλους τους κλάδους των επαγγελματιών, συνδέσμους, ομίλους αλλά και μεμονωμένους πολίτες, καταλήξαμε στη δημιουργία ενός καταλόγου αναγκαίων εργασιών και έργων που χρειάζεται η Ιθάκη για να οδηγηθεί σε πορεία ανάπτυξης. Σας τα παραθέτουμε, με απόλυτη σειρά προτεραιότητας:
Α. ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΤΑ  ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΑ  ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  iloveithaki.gr/
ΚΑΙ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ!!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ

Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις περιοχές που προτείνονται για ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή της Ιθάκης, δηλώνει για άλλη μια φορά ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο εννοεί να αποφασίζει χωρίς καν να ζητήσει την γνώμη του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε εξάλλου την Θετική ψήφο της κ. Σαρδελή, η οποία συμμετείχε στο Περιφερειακό Συμβούλιο χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι και η φωνή όλων των Ιθακησιών.

Δεν συμφωνούμε ως Δήμος με τις αυθαίρετα ειλημμένες αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του υπενθυμίζουμε ότι δεν δεχόμαστε να αποφασίζει για κανένα θέμα «για εμάς, χωρίς εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου