Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!

ΓΙΑ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  ,, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ  ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ,,ΠΟΥ  ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ,,ΕΞΑΛΟΥ    ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ  ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ  ΑΛΤΕΡ,,,

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011


ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ,  ΠΕΡΑΣΕ  ΚΑΙ  ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ  ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ,, ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
ΟΜΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ  ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΓΙΑ  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ,ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ.
ΣΤΟ  ΘΕΜΑ  ΤΟΥ  ΒΙΝΤΕΟ  ,ΜΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ  ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ  ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ , ΔΙΟΤΙ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ  ,  (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ,ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ )   ΚΑΝΕΙ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ,ΑΤΡΟ, ΛΙΜΕΝΙΑ, ΚΑΚΟ ΛΑΓΓΑΔΙ  ,ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ  ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ  ΦΩΤΟ , ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.  ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΝΝΟΙ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ  ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΊΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ  ΙΔΙΩΤΙΚΌ.
ΚΑΙ  ΣΥΝΕΧΙΖΩ,,,
ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕFALONIAPRESS.GR, ΓΙΑ  ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ  ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ  ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ,, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ  ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΕΙΩΝ!!  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ,, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ !  ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ  ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ  ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ  ΘΕΛΟΥΝ!!
ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΠΡΕΣΣ
Παρασκευή 02.09.11 kefalonia, Cephalonia και τελικά που πάμε;

To 2010 o Aγησίλαος Κονιδάρης παρουσιάσε τα αποτελέσματα της μελέτης του για το πως, με ποια γραφή, αναζητούν οι ξένοι πληροφορίες για το νησί μας στο internet αποδεικνύοντας με στοιχεία ότι το "kefalonia" είναι η βασική λέξη κλειδί αναζήτησης. Στην παρουσίαση ήταν παρούσα σύσσωμη η ηγεσία της προηγούμενης Νομαρχίας. 
Και που ήταν και που δεν ήταν! Ουδείς άκουγε!
Το ίδιο χρόνο η τότε Νομαρχία αναθέτει την έκδοση τουριστικού οδηγού, τον οποίο  πληρώσαε εφέτος περίπου 70.000 ευρώ. 
Με το ίδιο θέμα , ο κ. Κονιδάρης, επανήλθε και πριν μερικές μέρες με σχετικό άρθρο του που δημοσιεύτηκε σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του νησιού . Kefalonia, Kefallonia, Cephalonia, Cefalonia, Κεφαλονιά, Κεφαλλονιά ή Κεφαλληνία;
odigos_1.jpg
Τελικά αυτός είναι ο οδηγός που παρήγγειλε η πρ. Νομαρχία. Ποιός τον κοίταξε; Ποιός τον διόρθωσε; Ποιός έδωσε το τελικό ΟΚ;  O αγγλόφωνος τουριστιικός οδηγός που μοιράζεται κυρίως στο μπαστούνι στους επισκέπτες απο το κρουαζιερόπλοιο, αναγράφει την Κεφαλονιά, όπως νομίζουμε  ότι οι Αγγλοι γράφουν την Κεφαλονιά. 
Τέλος πάντων, ας το καταπιούμε.. 
 odigos_2.jpg
Πάμε στην τελευταία σελίδα. Μετά το Cefalonia & Ιthaca του οδηγούμε σε μια λέξη που καμία σχέση δεν έχει με τα προηγούμενα. Λέτε να ξέρουν οι τουρίστες ότι Cefalonia και Kefalonia είναι το ίδιο νησί; 
Τέλος πάντων, ας πούμε ότι το ξέρουν.
Εστω , ας πούμε ότι απο περιέργεια γράφουν www.kefalonia.eu
(κάντε κλικ εδω , και δείτε και εσείς ότι θα δει ο περίεργος τουρίστας (κλικ) 

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη κύριε Παπαδάτε,για χαχόλους περνάτε τους κατοίκους του Ελειού;Τι γελοία δικαιολογία είναι αυτή; Δεν είχατε τηλεοπτικό χρόνο..... Έχετε στο βιβλίο σας φωτογραφίες από τον δήμο μας.... Όσο για σένα porosnews ικανοποιήθηκες που στο βιαστικό πέρασμα του από τον Πόρο φωτογραφήθηκες με τον μέλλοντα... βουλευτή ενώ αυτός σε γέμισε παπαρολογίες; Δεν καταλάβατε ακόμη ότι νυν και υποψήφιοι πολιτικοί σαν τον κ. Παπαδάτο ψάχνουν για μ@@2@ες να τους ψηφίσουν; Που είναι οι παλιοί Κεφαλονίτες της εποχής που ήταν μητροπολίτης ο Προκόπιος και πούλαγε τον Άγιο ή όταν κάποιος θέλησε να κάνει τον Πλατύ γιαλό ιδιωτικό; Ανθρωπάκια και κοιλαράδες γίνατε που προσκυνάτε τον κάθε πολιτευτή που σας κοροϊδεύει. Και για να μην περιμένετε άδικα, σας λέω ότι ο κ. Παπαδάτος και όλοι οι υποψήφιοι βολευτάδες όλων των κομμάτων θα σας επισκεφτούν προεκλογικά και τότε δεν θα βιάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ,, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕΣ,, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΙΑ( ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΡΟΣ!!) ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ,, ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή