Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγα εκτακτη ειδηση ,από το ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ



Πριν απο λίγο ανακοινώθηκε ότι Υπάρχουν 60 μίλια Δυτικά της Κεφαλλονιάς  γύρο στους 30 Λαθρομετανάστες  ναυαγοί ,  έχουν εντοπισθεί απο το SUPER PUMA  19 νεκροί μέχρι στιγμής  1ας με σπασμένο πόδι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και άλλοι 10 που έχουν περισυλεγη   οι έρευνες συνεχίζονται απο το ελικόπτερο για τον εντοπισμό και των υπολοίπων
θα σας ενημερώνουμε  συνεχώς με νέα δελτία





Ναυάγιο με λαθρομετανάστες στην Κεφαλονιά – Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Δημοσίευση 03/09/2011 14:04 Ανανέωση 03/09/2011 14:28  http://www.newsbomb.gr

Συναγερμός σήμανε στις Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς μετά την πληροφορία ότι σκάφος που μετέφερε λαθρομετανάστες ναυάγησε 60 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς.
Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και διάσωση των ναυαγών. Στις προσπάθειες συμβάλει και ένα ελικόπτερο Super Puma, καθώς και ένα ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος.
Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί 11 ζωντανοί λαθρομετανάστε και 2 νεκροί, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν, καθώς στο σκάφος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν 31 μετανάστες και οι περισσότεροι δεν έχουν εντοπιστεί.

Επιχείρηση διάσωσης ναυαγών στην Κεφαλονιά
Πλοίο με λαθρομετανάστες ναυάγησε 60 μίλια δυτικά του νησιού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για πνιγμούς.
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ναυαγών-λαθρομεταναστών διεξάγεται από τα ξημερώματα 60 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς στα όρια του ελληνικού FIR.
Στην διάσωση συμμετέχει ένα ελικόπτερο SUPER PUMA και ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος.
Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής για τις συνθήκες του ναυαγίου και τον αριθμό των λαθρομεταναστών δεν είναι σαφείς.
Ένας ναυαγός, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου με σπασμένο χέρι έδωσε την πληροφορία ότι πρόκειται για 30 λαθρομετανάστες και τον καπετάνιο του δουλεμπορικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 19 από τους 30 λαθρομετανάστες είναι νεκροί. Ανάμεσα τους δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά, ενώ οι υπόλοιποι, που περισυλλέγησαν από διερχόμενο σκάφος αναμένεται να μεταφερθούν το απόγευμα στην Κεφαλονιά.-
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου