Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ ,ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ!!

 Αγαπητέ κ. Γκιάφη

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις συνεχείς επισημάνσεις σας σε ζητήματα που  απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας. Επίσης σας ευχαριστώ για την άμεση κοινοποίηση των θεμάτων που αφορούν τις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας και Ιθάκης στο διαδίκτυο.
Όσον αφορά τον τουριστικό οδηγό σας γνωρίζω ότι είναι έκδοσης της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.   Σε περίπτωση νέου εντύπου ή επανέκδοσης του ιδίου πρέπει να συμπεριληφθεί και η περιοχή του Πόρου.
Όσον αφορά το βίντεο που προβάλλεται στο διαδίκτυο και το ALTER, σας γνωρίζω ότι  δεν είναι ευθύνης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ή της τέως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Για πληροφορία σας αναφέρω ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είχε παραληφθεί από την τέως Νομ/κή Αυτ/ση, μετά σχετικής προκήρυξης που είχε διενεργηθεί. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει και η σχετική έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Σας ευχαριστώ για την δημοσίευση.
Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σωτήρης Κουρής
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ  ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!!,, ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ,  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ  , ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ, ΕΙΧΑ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ  ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ,  ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ   ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!!!  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΝΙΑΣΕΤΕ,   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ  ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ  ΩΡΕΣ,,,  ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,,   
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΣΤΙΣ  19:00   ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ,,   ΠΟΡΙΟΤΕΣ -ΣΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΡΟΥ,  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ  ΠΟΥ  ΚΥΡΗΞΑΤΕ   ΑΡΧΙΣΕ,, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΣΑΣ   ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!!!!
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ!!!
    ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΗΣΕΙΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή