Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ»


Ο Σύλλογος Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ» δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 8 χρόνια στην περιοχή της Σκάλας, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για την πολιτιστική πρόοδο των μελών του και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της ευρύτερης περιοχής. Μαθαίνοντας για της δράσεις του βρεθήκαμε μπροστά σε έναν αξιόλογο σύλλογο με πλούσια προσφορά. Μια σύντομη ομιλία με την πρόεδρό του κα Ελένη Κουτσουμπού ήταν αρκετή για να μας πείσει για τη σπουδαία και μεθοδική δουλειά που γίνεται!

Μιλήστε μας για το Σύλλογο Γυναικών Σκάλας «ΠΗΝΕΛΟΠΗ»

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2004. Ονομάστηκε «Σύλλογος Γυναικών Σκάλας ΠΗΝΕΛΟΠΗ» και είναι Πολιτιστικός, Επιμορφωτικός και Εξωραϊστικός, όπως περιγράφεται και στο καταστατικό του. Πρόκειται για μια καθαρά δική μου ιδέα και πρωτοβουλία, καθώς είναι η ιδρύτρια του συλλόγου. Έτσι, ξεκίνησα ένα πρωί με τις πιο γνωστές μου, χτυπώντας πόρτα – πόρτα και ρωτώντας τις αν θέλουν να φτιάξουμε ένα σύλλογο!

Πως όμως αποφασίσατε να είναι σύλλογος γυναικών και όχι κάτι ευρύτερο;

Ο λόγος που δεν ήθελα είναι ότι πιστεύω πως εμείς οι γυναίκες μπορούμε να συνεργαστούμε ευκολότερα και πιο αρμονικά. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα ποτέ να ανακατέψουμε την πολιτική μέσα στο σύλλογο, γιατί από εκεί θα ερχόταν η διάλυση. Οι άντρες ήταν αδύνατο να μην το ανακατέψουν, από εμπειρία μιλάω, και γι’ αυτούς τους λόγους ο σύλλογος αποφασίστηκε να απευθύνεται σε γυναίκες. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΚΑΙ  ΠΛΟΥΣΙΟ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΥΛΙΚΟ  ΣΤΟ  ΠΛΟΥ ΚΑΛΟ  http://kefalonitis.com   (ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου