Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τα είπε όλα ο Σπύρος Γαλιατσάτος

gal


Έντονη ήταν η κριτική που άσκησε στα έργα και τις ημέρες της ΕΤΙΝ ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Γαλιατσάτος. Ένα μήνα πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, με παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” του Ionian, αναφέρθηκε με στοιχεία στα πεπραγμένα της Εταιρείας Τουρισμού Ιονίων Νήσων. Μάλιστα, οι δικές του αποκαλύψεις και τα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσίασε οδήγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο στην απόφαση στη Γενική Συνέλευση η εκκαθάριση της Εταιτρεία. O κ. Γαλιατσάτος καταψήφισε τις λογιστικές καταστάσεις και τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν και κατήγγειλε κακοδιαχείριση, ενώ τα υπόλοιπα μέλη εξέφρασαν επιφυλάξεις για την ορθότητατα των εν λόγω οικονομιών στοιχείων και λογιστικών καταστάσεων. Επίσης αναφερόμενος στον Πρόεδρο και το Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΤΙΝ είπε ότι αν γινόταν έλεγχος λίγα χρόνια νωρίτερα θα μπορούσε η κατάσταση να είχε σωθεί.Ερωτηθείς για το μέλλον της Εταιρίας ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να βρεθεί η καθαρή της θέση και να καταλογιστούν ευθύνες σε αυτούς που αναλογούν και μετά ας αποφασίσουν οι μέτοχοι για την τύχη της. Είμαι στη διάθεση τους για κάθε στοιχείο.

Αναμφίβολα η περιφερειακή διοίκηση θα ασχοληθεί με τις καταγγελίες του. Και όποιος έχει ευθύνη θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Πολιτικές ή νομικές.
Ο κ. Γαλιατσάτος με μακρά θητεία και εμπειρίες στο χώρο του τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την φετινή πορεία της κίνησης στην Κεφαλλονιά. Τα στοιχεία του αεροδρομίου, του λιμανιού αλλά και της κρουαζιέρας είναι καθόλα ενθαρρυντικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου