Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτο Θεόδωρο

ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΦΙ.Κ.Ο.

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Περιφερειάρχα

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας σας, παρακαλώ δεχθείτε τόσο από εμένα προσωπικά, όσο και από τα μέλη του συνδυασμού μας, ΦΙλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.), τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήριά μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη για να φέρετε εις πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Η  ιστορική στιγμή πράγματι της επετείου των 150 χρόνων της Ένωσης των   των Ιονίων με την Ελλάδα, που συνέπεσε με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου περιφερειακού Συμβουλίου, σας επιφορτίζει και με το πρόσθετο βάρος του αγώνα να αναρριχηθεί  η Περιφέρειά μας και ειδικά η Κεφαλλονιά στα επίπεδα ευημερίας που της αρμόζουν.


Τονίζω την Κεφαλλονιά μας, γιατί  το Ληξούρι, η Επαρχία Πάλης, ως οι περισσότερο πληγείσες περιοχές από τους σεισμούς και φυσικά οι δημότες και ετεροδημότες τους, συνεχίζουν να αποτελούν, έξη μήνες μετά τους σεισμούς, τους  πραγματικά μη προνομιούχους πολίτες του Ιονίου και απαιτούν να ευρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της προσπαθειών και στόχων σας, για να χρησιμοποιήσω τις δικές σας φράσεις.   

Προσβλέπουμε στην υπόσχεσή σας, ότι η εκλογή σας στην θέση του περιφερειάρχη θα σημάνει το τέρμα του αναπτυξιακού τέλματος στο οποίο περιήλθαν τα ένδοξα Ιόνια Νησιά μας, καθώς και εγγύηση για την  περιφρούρηση των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων, στην κατεύθυνση της αντίληψης, ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη.

Και το πρώτο βήμα σας ως περιφερειάρχη είναι να ανακουφίσετε όλους τους σεισμόπληκτους δημότες και ετεροδημότες,  ζητώντας απαιτητικά μάλιστα από την Κυβέρνηση, την απαλλαγή τους από την καταβολή του ΕΝ.Φ.Ι.Α., όχι για ένα ή για δύο χρόνια, αλλά για όσο χρόνο η ίδια η Κυβέρνηση θα χρειαστεί, ώστε να αποκατασταθούν πλήρως σπίτια, δημόσια κτίρια,   υποδομές, εκκλησίες, νεκροταφεία κλπ. 

Είναι ανήκουστο ένα ευρωπαϊκό κράτος να επιβάλλει φόρους σε μία σεισμόπληκτη περιοχή, πριν ακόμα έμπρακτα αποδείξει, ότι μεριμνά ως οφείλει για να κλείσει τις πληγές της.

Καλή σας επιτυχία
Για τον Συνδυασμό Φίλοι Κεφαλληνιακής Ομόνοιας (ΦΙ.Κ.Ο.)
 Ηλίας Παρίσης
Επικεφαλής του Συνδυασμού και Δημοτικός Σύμβουλος




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου