Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ ΜΕΤΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΠΟΡΤΟΝΙ  ,,ΤΗς  ΠΟΡΙΟΤΙΣΑΣ
ΚΑΙ ΚΑΛΗΣ  ΦΙΛΗς  ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ  ΜΑΡΚΑΤΟΥ



Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση όπου πρωταγωνίστησε η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ, Ελειού-Πρόννων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Κοινότητας Ελειού-Πρόννων στο Δημοτικό Κατάστημα του Πόρου.
Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Παπαδάτος όπου αμέσως μετά την κοπή της πίτας δήλωσε στους παριστάμενους ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε θα συνεχίσει να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για την βελτίωση των πραγμάτων στην περιοχή. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ηγούμενος π. Νεκτάριος δίνοντας τις ευχές του για Καλή Χρονιά.
Το παρών από τη Δημοτική Αρχή έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Σπύρος Ματιάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο, Άγγελο Αγγούρια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Αντώνης Κατσιγιάννης και φυσικά ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πόρου, Γιάννης Πετράτος.
Την παράσταση πάντως έκλεψαν τα παιδιά της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΗΚΕ Ελειού-Πρόννων που γέμισαν την αίθουσα με μελωδίες υπό τη καθοδήγηση του δασκάλου και μαέστρου, Κώστα Φραντζή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου