Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

«Κλείδωσε»: Πάει σε πρόωρες εκλογές ο Τσίπρας σε ένα μήνα, αν…

: Σε απόλυτη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο να στηθούν πρόωρες κάλπες και η χώρα να οδεύσει σε εκλογές βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι βουλευτές όλων των κομμάτων προχωρούν σε... προεκλογικού χαρακτήρα κινήσεις.
Μέσα σε ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, αν και υπάρχουν αρκετοί αστάθμητοι παράγοντες που προβληματίζουν πολλούς.

Η κινητικότητα είναι μεγάλη στα κομματικά γραφεία. Υπουργοί και στελέχη της κυβέρνησης έχουν βγει στην περιφέρεια και εντείνουν τις επισκέψεις τους σε διάφορες πόλεις της χώρας, η ΝΔ κάνει «μεταγραφές», ενώ στο ΠΑΣΟΚ η επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου πυροδότησε πολλές συζητήσεις.
Το σενάριο που, όπως λέει τουλάχιστον, θέλει να αποφύγει ο Αλέξης Τσίπρας είναι οι εκλογές, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος δρόμος στην περίπτωση που οι δανειστές επιμένουν και ζητούν τη νομοθέτηση μέτρων από τώρα για μετά το 2019, έστω στο πλαίσιο του ανάποδου κόφτη.
Μετά και το «ναυάγιο» του χθεσινού (26/01/2017) Eurogroup, η ελληνική κυβέρνηση μοιάζει παγιδευμένη. Ενδεχόμενη αποχώρηση του ΔΝΤ σημαίνει τεράστια καθυστέρηση και προφανώς ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, ενώ παραμονή του ΔΝΤ σημαίνει αποδοχή των μέτρων του άξονα ΔΝΤ - Σόιμπλε.
Μπρος γκρεμός και πίσω… εκλογές δηλαδή!


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/765602/kleidose-paei-se-proores-ekloges-o-tsipras-se-ena-mina-an#ixzz4WyHBgDCl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου