Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Εφτασε η ώρα για εκδρομή με Αγγελο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ
25 – 28/02/2017




ΤΗΛ. : 26710 22118, FAX : 26710 28678 e-mail: stagelostravel@yahoo.gr

1η μέρα : Συγκέντρωση νωρίς το πρωϊ στο Αργοστόλι και από εκεί για Πόρο. Αναχώρηση με το πλοίο για Κυλλήνη & από το λιμάνι της Ηλείας άμεση αναχώρηση με τελικό προορισμό τη Λάρισα. Πρώτος μας σταθμός η Ναύπακτος (ημίωρη στάση) για καφέ προαιρετικά. Συνεχίζουμε τη διαρομή μας μέσω Μπράλλου και καταλήγουμε στο νομό Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στο Γοργοπόταμο. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να δούμε την Ιστορική γέφυρα του Γοργοποτάμου που ενώνει τις δύο πλαγιές της Οίτης και στην οποία περνά η σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Η γέφυρα αυτή ανατινάχτηκε από τις αντιστασιακές οργανώσεις και προκάλεσε καθυστέρηση στην διέλευση του Γερμανικού στρατού. Μεσημεριανό φαγητό. ΄Αφιξη στο Λάρισα αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.
2η μέρα : Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Ελασσόνα , όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας. Μέσω της εντυπωσιακής γέφυρας της λίμνης Πολυφύτου θα καταλήξουμε στην Κοζάνη, που αυτές τις μέρες ζει στο ρυθμό της Αποκριάς. Επίσκεψη στο Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο & το Φυσικής Ιστορίας. Ελεύθερος χρόνος για την παρέλαση του Καρναβαλιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε αποκριάτικο γλέντι και μουσική.
3η μέρα : Πρωινό και βόλτα στην πόλη για να δούμε από κοντά το αρχαίο θέατρο του 3ου αιώνα π.Χ., το φρούριο, το ναό του Αγ. Αχιλλείου. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον Τύρναβο, όπου μπορούμε να δοκιμάσουμε το περίφημο ούζο. Η πόλη γλεντά από τις προηγούμενες μέρες τιμώντας το Διόνυσο, σήμερα όμως η γιορτή κορυφώνεται με το <<Μπουρανί>>. Η προετοιμασία της εορταστικής – χωρίς λάδι – χορτόσουπας πλαισιώνεται με Διονυσιακές τελετές, πειράγματα & τολμηρές εμαφανίσεις που συνθέτουν το μοναδικό πνεύμα του τοπικού εθίμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο – διανυκτέρευση.
4η μέρα : Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με στάσεις για ξεκούραση, καφέ ή φαγητό καταλήγουμε στη  Κυλλήνη & με το πλοίο στο νησί μας, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από την μικρή εξόρμησή μας.
Τιμή κατά άτομο : 145 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.
Τιμή κατά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο 175,00 ευρώ.
Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται :
  • Μεταφορές - εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο λεωφορείο ιδιοκτησίας του γραφείου μας.
  • ΄Εμπειρος & συνεργάσιμος οδηγός.
  • Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια από την AXA.
  • 3 (τρείς) διανυκτερεύσεις στην Λάρισα σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό.
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.

Δεν συμπεριλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία – αρχαιολογικούς χώρους & ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου