Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ενημερώσεις απο Β.Λορετζάτο

ENOXOI Eσχατης ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ…ΛΑΘΡΟ!!!

Posted by diafimiseto στο 27/01/2017
ΠΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ !!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ… ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;ΤΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;…



και 

Οι Αλβανοί θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό.



Ζητούν να αποσύρουν τους Αλβανούς που υπηρετούν σε αυτόν. Εάν το θελήσουν και άλλες χώρες δεν θα έχουμε στρατιώτες.
Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, (κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή) πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ταυτόχρονα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αναφέρουν τα εξής:
«Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αναφέρει το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι προσπαθώντας να προκαλέσει εντύπωση .

Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα, Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό.
Στα όπλα καλεί η Αλβανία 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης. 

«Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο », είπε ο ίδιος δημοσιογράφος ,

Ο ίδιος σχολίασε την εικόνα που έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ με τους « αλβανικής καταγωγής» νεοσύλλεκτους που έκαναν με τα χέρια το «αϊτό της Μεγάλης Αλβανίας».

Ο Goro, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «επικοινώνησε με έναν από τους συγγενείς του ενός από τους στρατιώτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέοι δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον στο παρελθόν. Συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας και έτσι δεν στοιχειοθετείται καμία ύποπτη προσπάθεια κατά του ελληνικού κράτους», προφανώς για τους βοηθήσει στην ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από το υπουργείο εθνικής άμυνας.

Το θέμα της ιθαγένειας όμως ειδικά στους νεοεισερχόμενους οπλίτες , αξιωματικούς και υπαξιωματικούς αποτελεί ένα κομβικό σημείο για την «συνοχή» ενός στρατεύματος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο.

Δεν απαιτείται δηλαδή μόνο το «ομόγλωσσο» και η γέννηση στην ίδια χώρα για να υπηρετεί κάποιος στις ένοπλες δυνάμεις , αλλά πρωτίστως, ο κοινός πολιτισμός, η θρησκεία , και πάνω από όλα η αγάπη για την ίδια την χώρα. Χωρίς πίστη στο θεό και την πατρίδα , έθνος δεν προκόβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου