Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΚΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Εστάλη από ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Όλοι/ες στα δικαστήρια την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
Στις 30 Γενάρη δικάζεται ο Παύλος Αντωνόπουλος, εκπαιδευτικός, συνδικαλιστής και αγωνιστής της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής Αριστεράς, με την κατηγορία της  “αντίστασης κατά της αρχής” και "συμμετοχής σε παράνομη συγκέντρωση". Το έγκλημά του ήταν η συμμετοχή του στην συνέντευξη Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων, στις 8 Γενάρη του 2014 για να καταγγείλουν την αντιδημοκρατική απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που είχε εκδώσει η Γενική Ασφάλεια Αττικής, αποκλείοντας το μισό..λεκανοπέδιο για να μην γίνουν συγκεντρώσιες διαμαρτυρίας ενάντια στην ευρωμνημονιακή σφαγή του ελληνικού την ημέρα της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα

Η συνέντευξη Τύπου δινόταν δύο ώρες πριν την ανακοινωμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και ο Παύλος Αντωνόπουλος συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, της οποίας τότε ήταν εκλεγμένο μέλος. Η σύλληψη και παραπομπή του σε δίκη ήταν μία ακόμη ενέργεια τρομοκράτησης του αγωνιζόμενου λαού, που ήρθε να προστεθεί στην αλυσίδα εκατοντάδων αντίστοιχων συλλήψεων και καταδικών άλλων αγωνιστών την ίδια περίοδο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιείται ο Π. Αντωνόπουλος. Το ίδιο έγινε με αφορμή την δράση του στο προσφυγικό, το ίδιο έγινε για τις κινητοποιήσεις στο Σύνταγμα. Φαίνεται ότι η ιστορία των αντιδικτατορικών αγώνων, και των ριζοσπαστικών αγhttp://antarsya.gr/sites/default/files/styles/body/public/field/image/paulosant.jpg?itok=3wUkvZiPώνων του λαού και της νεολαίας δεν αποτελούν  τροχοπέδη στο κράτος και τις κυβερνήσεις, το αντίθετο. 

Ακολουθώντας τα βήματα των προκατόχων της, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την εφαρμογή της ευρωμνημονιακής αστικής πολιτικής, διατηρώντας  και χρησιμοποιώντας  όλες τις δομές του κράτους για περάσει την αντιδραστική πολιτική, ενώ το μπαράζ των διώξεων καλά κρατεί, την ίδια ώρα που απέναντι στους Χρυσαυγίτες υπάρχει ανοχή. 

Η μόνη δύναμη που μπορεί να τους σταματήσει είναι η δύναμη του ενωμένου λαού, η ταξική συσπείρωση των εργαζομένων και ο ανυποχώρητος αγώνας για την υπεράσπιση των λαϊκών και εργατικών συμφερόντων και δικαιωμάτων, ο διαρκής αγώνας για την ανατροπή της αντιλαϊκής επιδρομής και του κύματος αντιδραστικής αστικής αναδιάρθρωσης, για το "Ψωμί - Παιδεία - Ειρήνη - Ελευθερία" της εποχής μας. 

 Όλοι τη Δευτέρα 30 Γενάρη στα Δικαστήρια για να διακηρύξουμε την αθωότητα του Παύλου Αντωνόπουλου και να απαιτήσουμε τη δικαίωση και την αθώωση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου