Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Εθνική Ελπίδων: Η κλήρωση για το EURO 2019


Με την Τσεχία, την Κροατία, την Μολδαβία, την Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο κληρώθηκε η Εθνική Ελπίδων (1ος όμιλος) στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.
Οι αγώνες της διοργάνωσης θα αρχίσουν την 1 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου 2018 και σε αυτή θα συμμετάσχουν συνολικά 54 ομάδες. Από τους 9 ομίλους, στην τελική φάση θα προκριθούν οι επικεφαλής της βαθμολογίας και οι 4 καλύτεροι δεύτεροι θα δώσουν αγώνες μπαράζ (Νοέμβριος ’18).


Η τελική φάση θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία, η οποία δεν συμμετέχει στα προκριματικά.
  
Επ' ευκαιρία της κλήρωσης του 
EURO 2019, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντώνης Νικοπολίδης, δήλωσε στο epo.gr:
«Θεωρώ ότι ήταν μια καλή κλήρωση για εμάς.
 Όπως εκτιμώ ότι είναι εξυπηρετικό το γεγονός ότι το πρόγραμμά μας ξεκινά από τον προσεχή Σεπτέμβριο, γεγονός που μας δίνει επιπλέον χρόνο για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. 
Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη θέση. Η ομάδα μας, όπως και όλες όσες θα ανταγωνιστούμε, “χτίζεται” από μηδενική βάση, διότι έχει αποχωρήσει η προηγούμενη γενιά παικτών.
Σε ό,τι αφορά τις αντιπάλους μας, για αυτές θα αποκτήσουμε ασφαλή εικόνα κατά το προσεχές διάστημα, αλλά γνωρίζω πως η Τσεχία και η Κροατία έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στη δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομών. Αυτό που εμείς οφείλουμε να κάνουμε, είναι να προετοιμαστούμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εγκαίρως, έτσι ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει όταν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου