Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή

Και μια ενήμερωση από κεφ.πρεςς   
 ΕΠΕΙΓΟΝ!! Δυο παραιτήσεις Δημοτικών Συμβουλων
Σύμφωνα με πληροφορίες μας δυο Δημοτικοί Σύμβουλοι : ο γιατρός Βαγγέλης Μαρούλης του Συνδυασμού του Αλέξανδρου Παρίση και ο δημοτικός υπάλληλος Σπύρος Σπαθής του συνδυασμού του Μάρκου Κοτσιλίνη παραιτούνται από μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Κεφαλονιάς, επειδή έχουν το ασυμβίβασμο λόγω των επαγγελμάτων που ασκούν.
Ο Βαγγέλης  Μαρούλης παραιτείται επειδή από την 1η Ιανουαρίου τα Κέντρα Υγείας υπάγονται στο Δήμο Κεφαλονιάς έτσι δεν επιτρέπεται ο Δημοτικός Σύμβουλος να είναι και υπάλληλος του Δήμου. για τον ίδιο λόγο παραιτείται και ο Σπύρος Σπαθής επειδή είναι ήδη δημοτικός υπάλληλος.
Το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετώπιζε και ο Σπύρος Κουνάδης (ψηφοδέλτιο Αλέξανδρου Παρίση) επειδή η πολεοδομίες από 1/1/ υπάγονται στους Δήμους, όμως ο κ. Κουνάδης είχε υποβάλλει ήδη τα χαρτιά του για συνταξιοδότηση.
Αγνωστο είναι ακόμη αν θα παραιτηθούν σήμερα ή μετά την αυριανή ορκωμοσία. 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΑ ΝΕΑ
Αύριο ορκίζεται η νέα Δημοτική Αρχή

 με Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Παρίση
 
parisis_2010_sml.jpgΤην Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή του Καλλικράτειο Δήμου Κεφαλονιάς, υπό την δημαρχία του Αλέξανδρου Παρίση, στον ΚΕΦΑΛΟ. 
 Να υπενθυμίζουμε ότι είναι η πρώτη δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς που ανοίγει καινούργια σελίδα στην πολιτική ιστορία του νησιού μας ως Δήμου Κεφαλονιάς.
 
  H επίσημη ανακοίνωση :
 
 
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρισης, ανακοινώνει ο,τι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 11 πμ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων του νέου ενιαίου Δήμου.
Στην τελετή θα κληθούν με συστημένη επιστολή του νέου Δημάρχου όλοι οι ανωτέρω αιρετοί αμέσως μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου