Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


FREE SUNBEDS IN POROS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

TΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦ.ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΒΑΠΟΡΙ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ. Ο ''ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ'', ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1990 ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ STRINTZIS LINES ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗ MINOAN LINES ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΑ ΣΙΝΙΑΛΑ ΤΗΣ MARITIME WAΥ, ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ENDEAVOR LINES ΤΟΥ κου ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΚΡΙΤΟΣ'' ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΠΑΛΙΕΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ''...
ΑΝ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΠΟΡΑ.
photo: Fakta
ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ28/11/10 ,ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ, ΤΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΟΛΑΤΡΕΣ, ΙΟΝΙΣ.
ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ(24/11/10) ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
photo:voutospress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου