Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΕΒΕΚΙ: Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα εργοδοτών του ΟΑΕΔ



Open in new windowTo EBEKI γνωστοποιεί ότι ξεκινά από 08/02/11 η (ηλεκτρονική) υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή εργοδοτών στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την δωδεκάμηνη επιχορήγηση - με επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών - 200.000 θέσεων πλήρους απασχόλησης. Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα τερματιστεί αυτόματα μόλις καλυφθούν οι θέσεις.

Ο ΟΑΕΔ καλύπτει 100% το ποσό που αντιστοιχεί στις μηνιαίες εργοδοτικές εισφορές του ΙΚΑ σε επιχειρήσεις που απασχολούν τουλάχιστον δυο εργαζόμενους και το 75% των επιχειρήσεων με ένα άτομο πλήρους απασχόλησης. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις ειδικές ομάδες εργαζομένων (άτομα με αναπηρία και εργαζόμενους άνω των 50 ετών). Ο εργοδότης, μετά την ένταξή του στο πρόγραμμα υποχρεώνεται να διατηρήσει, -εκτός από τους επιδοτούμενους- και αντίστοιχο αριθμό προσωπικού με μη επιδοτούμενους εργαζόμενους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η μη πραγματοποίηση απολύσεων προσωπικού τρεις μήνες πριν την υποβολή αίτησης για ένταξη -εκτός κι αν αντικαταστήσει το μισθωτό μέχρι την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Σημειωτέον ότι η ενίσχυση, που θα πάρει μια επιχείρηση, αθροιζόμενη με οποιαδήποτε άλλη ενίσχυση που πήρε ή θα πάρει η επιχείρηση, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών.

Το Επιμελητήριο Κεφαλλήνιας και Ιθάκης και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος καλούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, στην παρουσίαση του προγράμματος: «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». Η Εκδήλωση θα γίνει στο Επιμελητήριο Λεωφόρος Βεργωτή 131, στις 09/02/2011 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου
Μιχαλάτος Θεόφιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου