Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

υπαρχούν και ευχάριστα νέα.......για δημ.υπάληλους , και ΚΤΕΛ

 ΕΠΕΙΓΟΝ!! Ερχονται 645.035 ευρω για την μισθοδοσία των Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ  ΑΠΟ  kefaloniapress.gr
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΣ
dimotikoi_ypalliloi_fisrt_300.jpg Τη δεύτερη δόση των ΚΑΠ για το 2011 απέδωσε με απόφασή του σε όλους τους δήμους της χώρας ο  υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.
Πρόκειται για ποσό 174 εκ. ευρώ το οποίο αφορά δαπάνες μισθοδοσίας προσωπικού μεταξύ άλλων παιδικών σταθμών, σχολικών φυλάκων και καθαριστριών.
Από τα χρήματα αυτά 12,5 εκ. ευρώ παρακρατούνται για μερική ή ολική εξόφληση των οφειλών των δήμων προς το ΤΠΔΚΥ και ΤΕΑΔΚΥ.
Να υπενθυμίσουμε ότι η καθυστέρηση της πληρωμής των μισθών προκάλεσε χθες την επίσχεση εργασίας των δημοτικών υπαλλήλων του πρ. δήμου Αργοστολίου(δείτε το ρεπορταζ Στον Δήμαρχο οι απεργοί Δημοτικοί Υπάλληλοι κλικ)

Οσο αφορά τον Δήμο Κεφαλονιάς, μας αποδόθηκαν συνολικά : 645.035,69 Ευρώ, τα οποίαια διανεμηθούν εως εξής:
 ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ: 598.635,69 ευρώ
 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΥΔΚ: 12.600 ευρώ
 ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΩΝ : 33.800
 Δεν σταματάει τα μαθητικά δρομολόγια η Κοινοπραξία Τουριστικών Λεωφορείων

 ΕΠΕΙΓΟΝ!!

 
Αργοστόλι 18/02/2011
 
 
 
Με την παρούσα επιστολή,
 
tourist-bus.jpg θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιπεριφεριάρχη κον Κουρή Σωτήρη  για τις ενέργειες  που έκανε προκειμένου να διευθετηθεί το  πρόβλημα  καταβολής των  οφειλών μας , όσον αφορά τα σχολικά δρομολόγια  που χωρίς τη δική του παρουσία και συμβολή δεν θα είχαμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα!
Παραμένει βέβαια το καυτό θέμα της υπογραφής των  συμβάσεων που αφορούν το σχολικό έτος 2010-2011 που ευελπιστούμε ότι άμεσα  θα δοθεί λύση και γι αυτό.
Για  αυτό η Κοινοπραξία Τουριστικών Λεωφορείων Κεφαλληνίας αποφάσισε να ότι δεν  θα προβεί στην διακοπή των σχολικών δρομολογίων, έχοντας υπόψιν  την προσπάθεια που καταβάλει η  Περιφέρειας για την επίλυση του προβλήματος καθώς   και   την ταλαιπωρία που πρόκειται  να υποστούν οι μαθητές του νομού μας !  
 
Η εκπρόσωπος
Κοινοπραξίας Τουριστικών Λεωφορείων Κεφαλληνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου