Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς , για της επιτυχία του ΝΟΑ


Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και η Δημοτική Αρχή συγχαίρουν τον Πρόεδρο Λούκα Νιφοράτο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου για την τεράστια επιτυχία τους, να κερδίσουν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική Κατηγορία και να εντάξουν έτσι τον ΝΟΑ και κατ' επέκταση το νησί της Κεφαλλονιάς στην ελίτ του ελληνικού αθλητισμού.
     Πρόκειται αναμφισβήτητα για τη μεγαλύτερη επιτυχία του τοπικού αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο, αποτέλεσμα της πολύχρονης, συγκροτημένης και ομαδικής δουλειάς που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου τα τελευταία χρόνια.
          Παράλληλα δε, η μεγάλη αυτή επιτυχία έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή για να αποτελέσει φάρο αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που αντιμετωπίζει ο λαός μας σε εθνικό επίπεδο, αλλά και ο Δήμος Κεφαλλονιάς σε τοπικό.
          Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς και η Δημοτική Αρχή θέλουν τέλος να τονίσουν ότι η τεράστια αυτή επιτυχία του ΝΟΑ δεν θα πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη. Αντιθέτως, θα πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και σε αυτό το πλαίσιο δηλώνουν την πρόθεσή τους να σταθούν δίπλα στην ομάδα ώστε να πετύχει τους νέους στόχους που θα θέσει την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου