Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Σμαράγδα Σαρδελή: «Καλοτάξιδοι να είναι οι ναυτικοί μας

και οι άγρυπνοι φρουροί μας στο Πολεμικό μας Ναυτικό και στο Λιμενικό Σώμα» 
Με αφορμή την εορτή του Αγίου Νικολάου, η Σμαράγδα Σαρδελή, Αντιπεριφερειάρχης Μικρών Νησιών και Νησιωτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, εκφράζει τις ευχές της στους ναυτικούς και σημεινώνει:
«Με ιδιαίτερη τιμή εορτάζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος ο Άγιος Νικόλαος, ο προστάτης του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, ο μεριμνών για τους φτωχούς και τους αδικημένους.
Σε κάθε γέφυρα πολεμικού ή εμπορικού πλοίου στέκει επιβλητική η εικόνα του Αγίου Νικολάου που θαυματουργεί και γαληνεύει τις θάλασσες των ναυτικών μας.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αποτελούμενη εξ ολοκλήρου από νησιά, έχει ανέκαθεν αναδείξει δεινούς ναυτικούς και καπετάνιους που έχουν «οργώσει» τις θάλασσες στα πέρατα της γης, φέρνοντας στα νησιά μας την ανάπτυξη και τον πολιτισμό.
Καλοτάξιδοι να είναι οι ναυτικοί μας αλλά και οι άγρυπνοι φρουροί μας στο Πολεμικό μας Ναυτικό και στο Λιμενικό Σώμα που περιτοιχίζουν με ασφάλεια και σιγουριά τα νησιά μας.
Χίλιες ευχές γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους καθώς και ευχές για καλύτερη ζωή στους αδικημένους και μέριμνα από εμάς και την κοινωνία».http://kefaloniaphotonews.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μόνο ευχές ξέρουμε να δίνουμε. Έτσι μαζεύουμε τους ψήφους. Ούτε οι μουλάδες στο Ιράν τέτοια χάλια. Προσκυνήστε Ελληνόφωνοι ψηφοφόροι την κα.αντιπεριφερειάρχη.Το έργο της στην περιφέρεια το πραγματοποίησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή