Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΗς ΙΘΑΚΗς

ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «IONIAN REGATTA 2015»
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αναγγέλλει την διεξαγωγή του ιστιοπλοϊκού αγώνα ανοικτής θαλάσσης «IONIAN REGATTA 2015», στις 30 Μαΐου του 2015. Ο αγώνας εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα της Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία) και είναι προγραμματισμένη μία ιστιοδρομία απόστασης περίπου 35ΝΜ, με αφετηρία το Μεσολόγγι και τερματισμό στην Ιθάκη. Οργανωτής του αγώνα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών και συνδιοργανωτές ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, ο ΑΟ Ιθάκης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου “ΙΑΣΩΝ“. Ο αγώνας αυτός είναι μεγάλης ιστορικής σημασίας, και συμβολίζει την διαφυγή των «Ελεύθερων Πολιορκημένων» στα Ιόνια Νησιά μετά την «Έξοδο», γίνεται για πρώτη φορά και ήδη ο Δήμος Μεσολογγίου τον εντάσσει στο Πολιτιστικό του πρόγραμμα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τις κατηγορίες πιστοποιητικών ORCi, IRC και ORC Club. Εκτός συναγωνισμού θα μπορούν να συμμετάσχουν και σκάφη τα οποία δεν διαθέτουν πιστοποιητικό αγώνων, οποιασδήποτε σημαίας. (o N.O. Μεσολογγίου θα ενεργοποιήσει τη Διεθνή Λέσχη Ιστιοπλόων που ίδρυσε το 2013)
Η εκκίνηση της ιστιοδρομίας θα δοθεί το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 έξω από τον δίαυλο του Μεσολογγίου με κατεύθυνση την Ιθάκη.

Επίσης μετά τις φωτο ακολουθούν μερικές παλιότερες αναρτησεις μου,, με θέμα το γειτονικό μας πανέμορφο νησι της Ιθάκης.




30 Νοε 2014
Τι βάνεις το Λαζαρέτο ορέ σαν Αστερίδα?? Εφκειό δεν υπήρχε την εποχή του Οδυσσέα. Είναι από εφκειά τα μέρη που ανεβοκατεβάζεται εσείς εκειαπουκάτου με τσου σεισμούς κατά πως σας βολεύει!! Χουα χα χα χα χα χα χα χα ...

03 Οκτ 2013
Στο πρώτο παγκόσμιο πόλεμο το λαζαρέτο είχε γίνει στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου. Σήμερα στο νησάκι υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Σωτήρα. Τίποτα ποια δεν θυμίζει το παλιό λοιμοκαθαρτήριο, απ' όπου πέρασαν .
13 Δεκ 2014
ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΠΙΣΑΕΤΟ ΙΘΑΚΗΣ. με θέα την πανέμορφη Κεφαλονιά,, στο βάθος Νιοχώρι και Κομιτάτα,,, με τις φανταστικές τους παραλίες ,, Γαγιάνα, Χοργοτά και Αγια Σοφια. Αναρτήθηκε από e-poros στις 7:13 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου