Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΝΑΚΙ

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ.....''ΘΕΣΜΟΙ'' ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ !!!



ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ  ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ....ΓΡΑΜΜΕΣ !!! Σάμπως οι κόκκινες γραμμές που οι δικοί μας χάραξαν/ τα νεύρα των εταίρων μας απότομα τα τάραξαν./ Απόφαση δεν παίρνουνε, το χρόνο ροκανίζουν/ και νέα μέτρα μάς ζητούν χωρίς να κοκκινίζουν./ Γίναμε κατακόκκινοι όλοι απ' το θυμό μας/ και μες στο κόκκινο κρασί πνίγουμε τον καημό μας./ Η υπομονή μας αδελφοί έφθασε πια στο κόκκινο/ και όσα τους προτείναμε τα 'χουνε κάνει κόσκινο./ Τις κατακόκκινες γραμμές δεν θα μετακινήσουμε/ και, αν ανάγκη παραστεί, το σύμπαν θα κινήσουμε./ Το κόκκινο το χρώμα τους δεν πρέπει να ξεβάψει/ γιατί εάν αυτό συμβεί την έχουμε όλοι βάψει.


ΟΙ....ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ !!!

Έχοντας ως πολύτιμο εφόδιο, την αναγνώριση του τόπου, απ’ τον οποίο εμπνεύστηκε ο Όμηρος για τη διάπλαση του φανταστικού επεισοδίου της Σκύλλας και της Χάρυβδης, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε περαιτέρω, στις υπόλοιπες, ανάλογης μορφής πραγματικές τοποθεσίες, τις οποίες εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως για τη δραματοποίηση του έργου του,...
Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου