Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΡΙΤΣΙΑ 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                         
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Ο.Ε.Β.Α.Σ.), ΤΗΝ Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.) και το Ίδρυμα «Αντώνης Τρίτσης», διοργανώνουν τους Αγώνες Στίβου «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2015» το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα: 5.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».


Φέτος οι Αγώνες αφιερώνονται στα «Δικαιώματα και στην Απελευθέρωση των Λαών» μιας και ο συμπατριώτης μας Αντώνης Τρίτσης τον οποίο τιμούμε, άφησε τελευταία του επιθυμία την κινητή και ακίνητη περιουσία του στην υπηρέτηση αυτού του σκοπού διαμέσου του Ιδρύματος του.

Σας περιμένουμε όλους, είτε ως αθλητές να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος» τηλ. 26710.25600, είτε ως θεατές να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών αλλά και των Βετεράνων Πρωταθλητών μας από όλη την Ελλάδα!!!

                                                                                                             
                                                                                                      Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.


                                                                                         Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης 


 Τα «ΤΡΙΤΣΕΙΑ» διεξάγονταν εδώ και είκοσι χρόνια στην Αθήνα και τα τέσσερα τελευταία χρόνια στο φυσικό τους χώρο, την Κεφαλονιά, με φετινό μήνυμα πιο επίκαιρο από ποτέ. Καλούμε όλους τους φίλους του Αθλητισμού που αθλούνται ερασιτεχνικά, που γυμνάζονται σε σωματεία ή με δική τους ευθύνη, τους γονείς με τα παιδιά τους, να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή του στίβου και του πολιτισμού. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες μετέχουν με δική τους ευθύνη για την από ιατρικής άποψης ικανότητά τους να αγωνιστούν ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 30 ετών και άνω. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 1500μ, 5000μ, Τριπλούν, Ύψος, Μήκος, Δίσκος, Σφαίρα, Ακόντιο, ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ : 35 ετών και άνω. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ : Μήκος, Ύψος, Τριπλούν, 100μ, 200μ, 400μ, 800μ, 1500μ, 5000μ Ανδρών (35 – 59) & (60+), Δίσκος, Σφύρα, Σφαίρα, Ακόντιο, Οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003, 2004, 2005, δηλώνουν συμμετοχή έως την Τρίτη 26 Μαΐου και επιλέγονται στα σχολεία τους (μέχρι 2 αγόρια & 2 κορίτσια σε κάθε αγώνισμα ανά σχολείο), για τα παρακάτω αγωνίσματα : 50μ, άλμα σε μήκος, 600μ άλμα σε ύψος, ρίψη ελαστικής σφαίρας. Τα παιδιά θα παρευρίσκονται στο στάδιο με τη συνοδεία του γονέα – κηδεμόνα τους. Οι ενήλικες αθλητές μόνο, δηλώνουν συμμετοχή στην Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου) καθημερινά στο 26710.25600 και στο e-mail: argostolitheatre@ yahoo.gr έως την Πέμπτη 28 Μαϊου 2015. Σας περιμένουμε, να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των μικρών αθλητών αλλά και των Βετεράνων Πρωταθλητών μας από όλη την Ελλάδα!!! Για την Οργανωτική Επιτροπή, Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε. Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης
ΠΗΓΗ  http://kedike.gr/events

Φωτογραφίες

12

4








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου