Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΤΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΕΡΓΟ" ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΑΜΗΣ

Σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση ενδιαφερόμενων στο Ναυταθλητικό όμιλο Σάμης το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Σχεδιάζονται  να υλοποιηθούν νέες δράσεις παράλληλα με τις περυσινές, όπως τμήματα μικρών και μεσαίων σκαφών
laser,











Optimist,  http://www.aegeanews.gr/images%5Cstories%5Cproducts%5C526ca1a03206a_picture_137.jpeg   


Windsurf   


καθώς και διάφορα happenings όπως αγώνες, επιδείξεις, διοργάνωση αγώνα μεγάλων αποστάσεων (Υδάτινοι δρόμοι του Οδυσσέα) , καταδυτικές εμπειρίες , θεωρητική κατάρτιση (μετεωρολογία, κίνδυνοι στην θάλασσα, προσομοιώσεις πλεύσης).

Το σημαντικότερο είναι ότι συγκροτείται μία ομάδα -παρέα έργου,  που σκοπό έχει να προωθήσει την αξία  της κοινωνικότητας και της δημιουργίας δράσεων για τον άνθρωπο, ιδιαίτερα στην περιοχή της Σάμης τους δύσκολους χειμωνιάτικους μήνες, καθώς οι δράσεις θα συνεχιστούν εντός και εκτός θαλάσσης και μετά τον Σεπτέμβρη.  Τέλος αξίζει να σημειωθεί  οτι η προσέλευση ήταν πέρα από τα αναμενόμενα ικανοποιητική καθώς ο όμιλος γέμισε. Το επόμενο ραντεβού είναι για το Σάββατο πρωί για καθαριότητες του χώρου΄και την επόμενη Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση των  δράσεων  που προαναγγέλθηκαν.


ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου