Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ.

Aλλος Τρόπος Εκφρασης! Γεώργιος Βελλιανίτης

                             Το "σιωπηλό" υποβρύχιο 
                      - Το νέο υπερόπλο του Πούτιν
                            με μοναδικές δυνατότητες
                                  και οπλικά συστήματα 
                  που προκαλούν τρόμο! [βίντεο]








Πηγή. pronews.gr
12:3906/01/2016  
Tο νεότερο σιωπηλό υποβρύχιο της Ρωσίας είναι ακόμα πιο σιωπηλό από τους ύπουλους προκατόχους του, προσθέτοντας ένα ακόμα υπερόπλο στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν.



Οι stealth δυνατότητες των νέων Lada-class ντiζελοηλεκτρικών υποβρυχίων της Ρωσίας υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνες των προκατόχων τους, είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος Ναυπηγείων, Aντιναύαρχος Αλέξανδρος Buzakov στον ρωσικό Τύπο.
Σύμφωνα με τον Buzakov, τα νέα σκάφη είναι ακόμη πιο stealth από τα ρωσικά υποβρύχια Kilo-class, που θεωρούνται από τα πιο αθόρυβα ντιζελοηλεκτρικά υποβρύχια στον κόσμο, και ονομάστηκαν “μαύρες τρύπες” για την ικανότητά τους να «εξαφανιστούν» από τα σόναρ.
Τα νέα υποβρύχια είναι σε θέση να διατηρήσουν ένα τέτοιο χαμηλό προφίλ, χάρη σε μια έξυπνη εφαρμογή μιας αντι-ανακλαστικής ακουστικής επίστρωσης, επόμενης γενιάς και ενός νέου βελτιωμένου υδρο-ακουστικού συστήματος, είπε ο Buzakov.
Σχεδιάστηκαν για να υπερασπιστούν παράκτιες περιοχές έναντι πλοίων και άλλων υποβρυχίων, για συλλογή πληροφοριών, για να παρέχουν παρακολούθηση και αναγνώριση των αποστολών και να ενεργούν ως μητρικό πλοίο για τις ειδικές δυνάμεις.
Με το νέο ανεξάρτητο από αέρα σύστημα προώσεώς του, ένα υποβρύχιο Lada μπορεί να παραμείνει βυθισμένο για περίπου 25 ημέρες. Με απέραντη σειρά οπλικών συστημάτων αποτελούν τα πρώτα μη-πυρηνικά υποβρύχια στον κόσμο, που είναι εξοπλισμένα με εξειδικευμένους εκτοξευτές για πυραύλους cruise.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου