Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

.Κ.-Κ.Ι:Σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου για τον Προγραμματισμό Δράσης στο Νομό το επόμενο διάστημα την Πέμπτη 6 Οκτώβρη στις 7.00μμ



Να οργανώσουμε την αντεπίθεση με αφετηρία τους αγώνες για την ανάκτηση των απωλειών,τη διεκδίκηση μέτρων προστασίας της ζωής του λαού.

Να δοθεί μαχητική απάντηση των εργαζομένων στην ανελέητη επίθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο σύνολο των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας.
Η δημοσιοποίησης του πορίσματος της Επιτροπής των Σοφών, κατοχυρώνει την εργασιακή ζούγκλά παντού για λογαριασμό του Κεφαλαίου.
Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, να τους κόψουμε τη φόρα.Δεν τσιμπά με στην προπαγάνδα της Κυβέρνησης, ότι δήθεν η κυβέρνηση αποκαθιστά τις Συλλογικές Συμβάσεις, ότι διασφαλίζει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα στην απεργία.

Το Ε.Κ-Κ.Ι. παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί όλα τα Σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα του Νομού,τους Συλλόγους των Αυτοαπασχολούμενων,των Γυναικών, της Νεολαίας,
σε Σύσκεψη την Πέμπτη 6 Οκτώβρη στις 7.00μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για τον Προγραμματισμό Δράσης στο Νομό το επόμενο διάστημα.


για το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου