Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Passport:


Ο χρήστης Μάγος Dio Ταχυδακτυλουργός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !! κανε LIKE στην ομάδα του Μάγου Dio https://www.facebook.com/MagosDi...
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM|ΑΠΟ E-POROS

Aπό την Πέμπτη 20.10 και κάθε Πέμπτη για 10 παραστάσεις.

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ
ΟΚΤ20
20 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου4 προσκεκλημένοι
Αθήνα, Περιφέρεια Αττικής
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Passport: 
MIND GAMES :μία διαδραστική παράσταση Μουσικής, Μαγείας και Μυστηρίου έρχεται απο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στο PassPort Κεραμεικος. 


Μια παράσταση όπου καθε Πέμπτη οι θεατές καθορίζουν την πορεία της με τις επιλογές τους και δημιουργούν μια μοναδική παράσταση.

Μπορεί όλα όσα θα δείτε στην παράσταση να συνδέονται με τον παράγοντα τύχη ή μπορεί όλα να είναι προκαθορισμένα από το πεπρωμένο πολύ πριν καν αποφασίσουν οι θεατές να πάρουν μέρος?

O Amazing Dio εξηγεί: Δημιούργησα αυτή την παράσταση με σκοπό κάθε βράδυ οι θεατές φεύγοντας να θυμούνται ότι "Για αυτόν που πιστεύει, καμία εξήγηση δεν χρειάζεται, για αυτόν που δεν πιστεύει καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή... "

Συνδυάζοντας γνώσεις ψυχολογίας, μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς , μνήμης και γλώσσας του σώματος μαζί με την τέχνη του αποπροσανατολισμού ο Amazing Dio θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο μυστηρίου.

Θα προσπαθήσει να σας θέσει σε δοκιμασία το απόλυτο στεγανό που ονομάζεται ΛΟΓΙΚΗ.

Μία ανατρεπτική παράσταση, με μουσική , μυστήριο, συγκίνηση και έκπληξη, μέσα απ' την τέχνη της νοητικής μαγείας για την οποία το Athens Daily Secret έγραψε
" Συαναρπαστικό ! Το τέλος της λογικής "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου