Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Προβληματισμός για το ζήτημα της στάθμευσης στο Αργοστόλι λόγω των έργων της πλατείας

Προβληματισμός επικρατεί σε μερίδα πολιτών σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι με τη στάθμευση των αυτοκινήτων, μετά το κλείσιμο της κεντρικής πλατείας Βαλλιάνου και τον δραστικό περιορισμό των θέσεων στάθμευσης.

Υπάλληλοι της Περιφέρειας, των υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και υπάλληλοι της πολεοδομίας καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα καθημερινό πρόβλημα το οποίο με τον ερχομό της τουριστικής περιόδου θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Όλα αυτά τα αυτοκίνητα που στάθμευαν στα σημεία πέριξ της πλατείας, μεταφέρονται είτε σε παράδρομους, είτε κυρίως στον παραλιακό δρόμο.
Δυστυχώς, ο Δήμος δεν προέβλεψε , όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, εναλλακτικές θέσης στάθμευσης (ερωτώμενος από δημοσιογράφο προέτρεψε τους πολίτες να σταθμεύουν στην παραλία) όμως το ζήτημα είναι υπαρκτό και η κριτική μας γίνεται καλόπιστα, για το καλό της πόλη μας.
Τα έργα, είναι καλό να γίνονται, όμως πρέπει να γίνονται με τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό και πρόβλεψη για κάθε πιθανή συνέπεια που θα επηρεάσει την καθημερινότητα του πολίτη..
ΠΗΓΗ  INKEFALONIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου