Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΜΑς ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ή ΔΕΝ ΜΑς ΨΕΚΑΖΟΥΝ,,, ? ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ

Τα chemtrails ως γνωστόν αποτελούν πλέον τη μεγαλύτερη μάστιγα της ανθρωπότητας καθώς είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, ανήμποροι και το ποσοστό θνησιμότητας έχει αυξηθεί αρκετά. Μήπως όμως υπάρχει κάποια ελπίδα;
Πρόσφατα, ένας χρήστης εντόπισε ένα ασυνήθιστο θέαμα κοντά στη γειτονιά του. Όπως ο ίδιος περιγράφει, πρόκειται για ένα παράξενο φωτεινό αντικείμενο το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με διάφορες ταχύτητες κατά στη δύση του ηλίου. Στην αρχή νόμισε πως πρέπει να ήταν κάποιο ελικόπτερο ή είδος drone.
Μόλις παρατήρησε αυτό το φως να κινείται προς έναν τεράστιο αεροψεκασμό, πήρε την κάμερά του προσπαθώντας να το βιντεοσκοπήσει. Το αποτέλεσμα; Το φωτεινό αντικείμενο στάθηκε μπροστά στον αεροψεκασμό και σταδιακά τον έσβησε. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το chemtrail σταδιακά απορροφάται από το αντικείμενο. Είναι πραγματικά απίστευτο όταν το βλέπει κανείς.
Αν και δεν είναι 100% σίγουρο ότι η εξαφάνιση του αεροψεκασμού οφείλεται αποκλειστικά στο αντικείμενο, σίγουρα υπάρχει κάποιος σύνδεσμος μεταξύ των. Ένα τέτοιο μεγάλο ίχνος σίγουρα δεν εξαφανίζεται έτσι απλά, χωρίς κανέναν λόγο. Εκτός αυτού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι μόνο μια μικρή ποσότητα εξαφανίζεται που βρίσκεται κοντά στο αντικείμενο.

Αφότου το «UFO» σύμφωνα με τον χρήστη επιτέθηκε το chemtrail κινήθηκε προς τα πίσω με αντίθετη κατεύθυνση προς τη Δύση. Εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα.
Το αντικείμενο φαίνεται σαν να έχει κάποιο είδος ενεργειακής ασπίδας ή κάποιο όπλο το οποίο καταστρέφει τον αεροψεκασμό και ύστερα, με αυξημένη ταχύτητα κατευθύνεται δυτικά.
Ποιος άραγε ήταν ο ρόλος αυτού του αντικειμένου; Μήπως αποτελεί ένα ανθρώπινο δημιούργημα για να προσφέρει προστασία; Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στο αντικείμενο και στον αεροψεκασμό;
Θα μπορούσε να είναι από στρατιωτική συσκευή ως και άγνωστο αεροσκάφος. Όπως και να έχει φαίνεται πως το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προηγμένης τεχνολογίας και πολύ καλά προγραμματισμένο για να εκτελέσει το σκοπό του.
Παρακάτω, ένας πιλότος αεροψεκασμών δίνει το δικό του μήνυμα πάνω στη Νέα Υόρκη.
Ένα συγκρότημα οι Fat Hed, αποφάσισαν να βγάλουν ένα τραγούδι για τους αεροψεκασμούς- chemtrails ώστε να αφυπνίσουν τον κόσμο. Στην αρχή περιγράφουν πως κάτι που έμοιαζε τόσο αθώο τελικά είναι τόσο θανατηφόρο για όλη την ανθρωπότητα.
Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και ο δαίμονας είναι ο μόνος που μόνος του φροντίζει για όλες αυτές τις δυσκολίες, λένε στο τραγούδι τους. Μάλιστα παραδέχονται πως αυτό είναι έργο των δαιμόνων οι οποίοι αφήνουν όλες αυτές τις βλαβερές ουσίες να πέφτουν από τον ουρανό. Δεν μπορούμε, λένε να εμπιστευτούμε κανέναν, το ίδιο μας το έθνος μας προσπαθεί να μας σκοτώσει και έτσι αισθανόμαστε όλο ζάλη και ναυτία.
Συνοπτικά, λένε πως αυτό δεν είναι ένα σύννεφο αλλά ένα drone, ίχνη στον ουρανό κατασκευασμένα από χρώμιο. Τελικώς, λένε, όλα για έναν πόλεμο που δεν αναφέρουν τα δελτία καιρού.
Τελευταία έχει παρατηρηθεί ότι οι ψεκασμοί άρχισαν να γίνονται και κατά τη διάρκεια της νύχτας ίσως γιατί έτσι είναι πιο δύσκολο να τους παρακολουθήσει κανείς. Συχνά όταν ξυπνάμε το πρωί μπορούμε να παρατηρήσουμε μια ελαφρά συννεφώδη μάζα να σκεπάζει τον ουρανό προκαλώντας όλες τις παρενέργειες αυτού του ανεξέλεγκτου φαινομένου. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εναέριοι βομβαρδισμοί με τους ψεκασμούς αυξάνονται συνεχώς και αν δεν αντιδράσουμε θα μας εξοντώσουνε ψυχή τε και σώματι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου