Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Τι συμβαίνει σε μέρη που χτίζονται ισλαμικά τεμένη;

εφτασε ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ στην καρδια της ευρωπης,, και χωρις πολεμο ακομη

Eσταλη από τον φίλο Β.Λορετζατο


Ψάξτε στο γκουγκλ, τόσο το Dar al-Islam, όσο και την ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ σημασία που έχει η ανέγερση ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους σε έναν τόπο. Λοιπόν, Dar al-Islam σημαίνει "Τόπος (Οίκος) του Ισλάμ. 


Υπενθυμίζω πως το Ισλάμ δεν είναι απλώς θρησκεία, αλλά πολιτικό σύστημα, το οποίο εμπερικλείει αστικές και νομικές αρμοδιότητες, αδιαφορώντας γιά την νομοθεσία μίας φιλοξενούσας χώρας, εφ όσον ΜΕΣΑ σε αυτήν την χώρα υπάρχει Dar al-Islam. Το οποίον Dar al-Islam, ισχύει και εγκαθιδρύεται με την ανέγερση ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους. 

Ένα απλό τζαμί σε μία γειτονιά, όχι ένα, ούτε εκατόν ένα, δεν συνεπάγονται πως η περιοχή αυτή μπορεί να χαρακτηρισθεί Dar al-Islam. Προϋπόθεση γι αυτό είναι η ύπαρξη ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους, αναγνωρισμένου ιμάμη και διοικητικού συμβουλίου (τα γραφεία που θα χτίσει το "συνταγματικό τόξο" δίπλα στο τέμενος). 

Υπάρχοντος λοιπόν του ΕΠΙΣΗΜΟΥ (το τονίζω) τεμένους, η περιοχή θεωρείται "Τόπος του Ισλάμ", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κατ αρχάς, ο τόπος αυτός πλέον θεωρείται ιερός και βεβαίως ΜΗ ανήκων εις την χώρα, αλλά στο Ισλάμ. Μία ματιά σε παρόμοια παραδείγματα ανά την Ευρώπη είναι λίαν διαφωτιστική. 

Σιγά σιγά, οι μουσουλμανικές κοινότητες, που έχουν έτσι κι αλλοιώς τεράστια οικονομική υποστήριξη, αρχίζουν και νοικιάζουν-αγοράζουν τα ακίνητα γύρω γύρω, ξεκινά ένας βιολογικός εκτοπισμός των γηγενών και η περιοχή γίνεται σταδιακά ισλαμικό γκέττο. Σε πολλές ευρωπαικές πόλεις υπάρχουν πλέον no-go areas, όπου δεν μπαίνει ούτε η αστυνομία, χωρίς άδεια των ιμάμηδων και κυριαρχεί πλέον και επισήμως αντί των νόμων του δημοκρατικού κράτους η Σαρία(καθώς βάσει της ισλ. παράδοσης, ΜΟΝΟΝ μέρη όπου ισχύει ο νόμος της Σαρία μπορούν να θεωρηθούν Τόπος Ειρήνης). 

Στους δρόμους υπάρχουν περιπολίες πιστών που ελέγχουν το ντύσιμο και την συμπεριφορά του κόσμου, ενώ δεν είναι σπάνιοι οι προπηλακισμοί απίστων, οι οποίοι σταδιακά δεν πατάνε πλέον εκεί μέσα. Και βεβαίως ευνοείται και αρχίζει η αθρόα εισρροή μουσουλμάνων, άπαξ και υπάρχει Dar al-Islam. 

Οι ευρωπαίοι έκαναν το λάθος και επέτρεψαν το κτίσιμο τεμενών (Γερμανία, 1970 κανένα τέμενος, σήμερα πάνω από 2.000) και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει. Θα μου πεις τόσες αποικίες είχαν σε Αφρική και Ασία, όμως δεν είχαν ποτέ μέσα στον τόπο τους μουσουλμανική κατοχή. Εμείς πού ούτε είχαμε ποτέ καμμία αποικία και το κυριώτερο, υποφέραμε 400 χρόνια από την ισλαμική βαρβαρότητα, είδαμε και πάθαμε να τους ξεφορτωθούμε και τώρα τους ξανακουβαλάμε και τους παραχωρούμε διά του ΕΠΙΣΗΜΟΥ τεμένους και Χώρο του Ισλάμ; 
Προδότες πολιτικάντηδες...

(από σχόλιο ανωνύμου αναγνώστη στην ανάρτηση του Πρώτου Θέματος ΕΔΩ)
http://koukfamily.blogspot.gr/2016/10/blog-post_43.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου