Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΗς ΔΙΑΡΚΕΙΑς και ΣΕ Α¨ΡΑΓΙΑ


ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.PE

Στις 28-02-2018 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης στην περιοχή της Σκάλας, κάτι που αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ.
Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν οι επαγγελματίες και οι σύλλογοι της περιοχής. Το κύριο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο Βιολογικός Σκάλας – Πόρου ο οποίος δεν έχει τεθεί σε λειτουργία παρ’ όλες τις υποσχέσεις που έχουν λάβει οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες από τους αρμόδιους φορείς. Οι επαγγελματίες της περιοχής που παραβρέθηκαν εξέφρασαν την επιτακτική ανάγκη της άμεσης λειτουργίας του Βιολογικού για την αναβάθμιση της ποιότητας και των υγειονομικών συνθηκών της πλέον τουριστικής περιοχής της Κεφαλονιάς.
Το ψήφισμα που είχε ετοιμάσει ο κ. Νίκος Κουρκουμέλης πέρασε κατά πλειοψηφία ύστερα από αντεγκλήσεις και διαφωνίες από την παράταξη του κ. Γασπαρινάτου.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της εταιρείας KnowledgeBroadband Services A.E. για τις Διαδικτυακές (cloud) Ανταποδοτικές Υπηρεσίες για την Ανάπτυξη & Εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων που προτίθεται να εγκαταστήσει άμεσα το Επιμελητήριο για τη δωρεάν εξυπηρέτηση των μελών του.
Σε πρώτη φάση θα προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες:
Για πρώτη φορά μια Ηλεκτρονική βιτρίνα και ταυτόχρονα ένα Ηλεκτρονικό Πολυκατάστημα για όλες τις Επιχειρήσεις της χώρας, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς – Social Shopping Marketplace. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα και ανεξάρτητου ηλεκτρονικού καταστήματος και διασύνδεση του με τις δυο ηλεκτρονικές βιτρίνες, της Τοπικής αγοράς του Νομού και της Πανελλήνιας των Ελληνικών Επιμελητηρίων: www.directmarket.gr.
Επίσης, για πρώτη φορά το συνολικό Τουριστικό Προϊόν της χώρας σε 8 γλώσσες και ό,τι αναζητά ο επισκέπτης μιας περιοχής, συγκεντρωμένο σε ένα σημείο: π.χ. Διαμονή, Εστίαση, Αναψυχή/Διασκέδαση, Ενοικιάσεις οχημάτων/σκαφών, Εκδρομές/μίνι κρουαζιέρες, Ειδικά σπορ/ Αθλητικές δραστηριότητες, άλλες Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Τοπικά Προϊόντα, κ.ά. Ειδικά στις επιχειρήσεις διαμονής δίνεται και σύγχρονη εφαρμογή Hλεκτρονικών κρατήσεων με ChannelManager και διαχείριση καταλύματος (www.bookoncloud.com). Για επιχειρήσεις με προϊόντα δίνεται η δυνατότητα πώλησης και μέσα από την Τουριστική πύλη (e-shop) σε όλο τον κόσμο.
  • On -Line ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Επέκταση και βελτίωση της υπηρεσίας Online Συμβουλευτικής με την οποία το Επιμελητήριο έγκυρα και συνεχώς Ενημερώνει και Συμβουλεύει ηλεκτρονικά τις Επιχειρήσεις μέλη του, με την συνεργασία της ΣΟΛ Συμβουλευτικής (www.solcons.gr) μέσα από ερωτήσεις Online που απαντιούνται μέσα σε λίγα 24ωρα.
Ο Πρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

σχολιασμοι στην υποθεση   με τον βιολογικο

Napo Aggelatos Ψάχνω να βρω αυτο το παλληκάρι τον εργοδηγό που έκανε το έργο στον Πόρο.Αυτος ήταν ο παντογνώστης που τα έκανε σαν τα μούτρα του....
Διαχείριση


μηλτιαδης γουλιμης Ο δήμαρχος οαντηδημαρχος και οιπαρατρεχαμενοι ητανε εκεί η μήπως εγκενοιαζανε κανένα μεταχειρισμένο σκατατζηδηκο
Διαχείριση


Γιωργος Γκιαφης ΚΑΝΟΝΙΣΑΝΕ ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙς,, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΛΙΣΙΑΝΟΙΙ
Διαχείριση


Γιωργος Γκιαφης Επισης να πουμε οτι ο δρομος παραλιακος λογο ακομη των κακοτεχνιων του βιολογικου ειναι ακρως επικινδυνος ειδικα οταν βρεχει αφου λακουβες που δεν φαινονται πολλές  εχει ..!! Ενώ  και το αντλιοστασιο στον  πορο αγνοειτε η τυχη του,, και το που θα φτιαχτει τελικά,Συν τους   κατεστραμενους κεντρικους δρομους μεσα στον πορο,,(και φερνω μια παλια αναρτηση πανω στο θεμα)
Διαχείριση


Γιωργος Γκιαφης Θα κανω το βραδυ νεοτερη αναρτηση και θα προσθέσω τα οσα σχολια κανετε εδω (φεις), και θα κοινοποιησω αν βρω  το ψηφισμα του επιμελητηριου "το ομοφωνο" και με τις υπογραφες ολων οσων ειμαστε εκει και ας ελειπαν οι αιρετοι.Εξαλου ουτε και τοπικα συμβουλια δεν ξερω αν γινονται (δεν μαθαινω τιποτε)  .,  και τελος θα ζητησω και την ενημερωση οποτε την παρει το επιμελητηριο για γνωστοποιηση σας  στο τι απαντησανε επιτέλους  οι αρμοδιοι!Εκτος  αν και τελικα  και το επιμελητηριο  το συνδεσουνε  κανονικα!! Ενημερωτικά Στον συλλογο επαγγελματιων Σκαλας ο Δημαρχος τους ειπε  λεει ο βιολογικος ειναι ετοιμος  "συνδεθειτε"

Napo Aggelatos Ο βιολογικός Σκάλας και Πόρου Ένα έργο κακό από την αρχή του και θυμίζει το γεφύρι της Άρτας.Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν βρέχει στο λιμάνι Πόρου το νερό αναβλύζει από τα καπάκια;;;Ως ποτέ θα ακούμε τους ανίκανους;;;;Είναι απορίας αξίο πως η τελευταα μηχανικός στη Σκάλα έφυγε με χρέος και η κοπέλα δεν είχε να πληρώσει το νοίκι της;Θυμάμαι όταν είχε γίνει η αρχή όλοι λέγανε πως ήταν θέμα 2 χρόνων και αυτό το έτος 2009.
περσινη αναρτηση σε ανανεωση
και μιας και κλεινουμε 2 χρονια περιπου εργο!   μας ξαναθυμησουμε  τι εχουμε στα  ξεχασμενα Αραγια
Μια θεωρεια  λέει οτι τοΑ"ΡΑΓΙΑ  βγαινει από ΤΟ ΑΦΡΑΓΙΑ, Και χασαμε το Φ
(ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΡΑΚΤΗς ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ)
Και μαλιστα  εκει ηταν λέει  ο ΚΑΤΩ ΑΦΡΑΓΙΑΣ, και τώρα πισω απο Ατρο  εχουμε  τον τοτε
ΑΝΩ ΑΦΡΑΓΙΑ και σκετο ΑΦΡΑΓΙΑ τωρα!
Ισως  και γι αυτο  εν ετος 2017,, απο κειθε μερια,, 
παραμενουν δρομοι  Φραγμενοι!

Επισης  μια άλλη θεωρεία  αναφερει  το Ραγισμα -  (ισως  και λογο του ανωθεν βουνου)
αλλα  τελικα,, να βγαινει απο τους  ραγισμένους δρόμους!


ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.COM

και ενω όλοι σε  Πορο και Σκάλα αγωνιουν  εφόσον σε ενα μηνα ερχεται Πάσχα
διαβάστε και  την αποψη  μεσω Ανεξάρτητου,, της Δημοτικης αρχης

Πίσω στην Αρχική ΟΙ «ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ» ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ 2 Μαρτίου 2018 Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι…
ANEXARTTITOSBLOG.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου