Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Την Κυριακή 18/6/2017 μετά τις 6 το απόγευμα θα δοθούν προς χρήση στους πολίτες, η κεντρική πλατεία Αργοστολίου και η οδός Π. Βαλλιάνου.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ανακοινώνει ότι από την προσεχή Κυριακή 18/6/2017 μετά τις 6 το απόγευμα θα δοθούν προς χρήση στους πολίτες, η κεντρική πλατεία Αργοστολίου και η οδός Π. Βαλλιάνου.
Τα εγκαίνια του έργου θα γίνουν σε μεταγενέστερο χρόνο, ωστόσο την Κυριακή το βράδυ θα δημιουργηθεί μία χαρούμενη ατμόσφαιρα με μουσική σε όλους τους χώρους του έργου, ενώ θα έχουν προηγηθεί η παρουσία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» καθώς και ομάδες χορωδών.
Καλούμε τους πολίτες μας να συμμετάσχουν στο ξεκίνημα για την δημιουργία του «Νέου Αργοστολίου», αφού τα δύο έργα που ήδη ολοκληρώνονται αποτελούν μόνο την αρχή μιας σειράς έργων για την αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας.


Επίσης την Κυριακή 18/6/2017 οι πολίτες μας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και το νέο έργο του παραλιακού μετώπου της πόλης μας (Γέφυρα Δεβοσσέτου-Δημοτική Αγορά), αφού και εκεί θα δοθεί προς χρήση το μεγαλύτερο τμήμα του ενώ η ολοκλήρωσή του θα γίνει εντός 10 ημερών.


Μία το ξημέρωμα και στην πλατεία καθαρίζουν…! [εικόνες]

EKEFALONIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου