Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

επιστολή του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου



Αργοστόλι, 16 Ιουνίου 2017

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, ασκώντας το δικαίωμα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης, εξέφρασα στον πολυταξιδεμένο μας αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κεκάτο  το παράπονο μου για την μη παρουσία του στο 2ο  EUSAIR Forum στα Ιωάννινα αλλά και την απορία μου για την έκδοση Δελτίου Τύπου  από το Δήμο Κεφαλονιάς για τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο forum.
Στo 2ο  EUSAIR Forum που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στις 11&12 Μαΐου, συμμετείχα προσωπικά  ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μαζί με τη Διευθύντρια κα Μπέλλα Κουρκούλου Καπογιαννάτου. Επρόκειτο για ένα σημαντικό forum τα συμπεράσματα του οποίου θα επηρεάσουν και θα διαμορφώσουν χρηματοδοτικά εργαλεία που θα εφαρμοστούν στο νομό μας τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων. Συμμετείχαν μάλιστα ως ομιλητές Έλληνες υπουργοί, Έλληνες ευρωβουλευτές, Ευρωπαίοι επίτροποι και αξιωματούχοι καθώς και αντιπρόσωποι από τις χώρες της Αδριατικής.

Παρακολούθησα τις εργασίες, που έλαβαν χώρα σε μια μικρή σχετικά αίθουσα, από την αρχή ως το τέλος και δεν απουσίασα ούτε μια στιγμή. Όμως ο κ. Κεκάτος δεν εμφανίστηκε καθόλου. Μπορεί να φωτογραφήθηκε στην είσοδο της αίθουσας αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και παρακολούθησε τις εργασίες του forum.
Εξάλλου όταν τον ρώτησα στο Δημοτικό Συμβούλιο να μου αναφέρει τους ομιλητές, τα συμπεράσματα, τις διαπιστώσεις αυτός δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση.
Επιστρέφω λοιπόν τον χαρακτηρισμό του ψεύτη που μου αποδόθηκε και δηλώνω ότι δεν συκοφαντώ ποτέ  αλλά συκοφαντούμαι από  ανθρώπους «μικρούς».
Πιστεύω όμως  ότι ο λαός της Κεφαλονιάς  που είναι αυτός που πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και παρουσίας εκπροσώπου του νησιού σε οποιαδήποτε εκδήλωση, δικαιούται να γνωρίζει κάτι περισσότερο από μια φωτογραφία δίπλα σε μια αφίσα και ένα χαμόγελο.
Κ. Κεκάτε,  μπορεί το μυστικό της ευτυχίας σας να είναι τα ασταμάτητα ταξίδια όπου υφήλιος για ακόμα δύο χρόνια,  χρηματοδοτούμενα μάλιστα από  το στέρημα των δημοτών μας, όμως σας διαβεβαιώνω ότι πλέον δεν μπορείτε να μας ξεγελάσετε … σας  μάθαμε!!

Με εκτίμηση


Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου