Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ένα σημαντικο “γεύμα εργασίας”

Ο Yangos Metaxas κοινοποίησε τη δημοσίευση που έκανε στην ομάδα Κομπόγιο ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης.Καλησπέρα Κομπόγιο!
Η αποψινή φωτογραφία δεν είναι παλιά. Αντίθετα είναι ολόφρεσκια. Ισως σήμερα δεν είναι ακριβώς ιστορική, αλλά θα είναι οπωσδήποτε στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Ένα “γεύμα εργασίας” που παρέθεσε η ηγεσία της της Εταιρείας Μελετών της Προϊστορικής Κεφαλονιάς σε σημαντικούς φίλους και συνεργάτες. Από αριστερά: η Jan Pierce, η Μαρτίν Μεταξά, ο John Pierce , πρύτανης και καθηγητής στα τμήματα Γεωγραφίας, Αρχαιολογίας και Περιβάλλοντος του πανεπιστημίου Simon Fraser (Καναδάς), o John Albanese καθηγητής στο τμήμα Κοινωνιολογίας, Ανθρωπολογίας και Εγκληματολογίας του πανεπιστημίου Windsor (Καναδάς), ο Γιάγκος Μεταξάς, αντιπρόεδρος της Εταιρείας, ο Αντρέας Βεργωτής, επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας, ο Οδυσσέας Μεταξάς, ο Φίλιππος Μεταξάς και η Εριέττη Μεταξά, ταμίας. Φωτογράφος, ο πρόεδρος της Εταιρείας, Μάκης Μεταξάς.


Makis Metaxas Είναι όντως πολύ ενθαρρυντικό Γιάγκο πως εφέτος ο Dr John Pierce ήταν και πάλι παρών, ο Dr John Albanese ήταν και πάλι παρών και ύστερα από απουσία μερικών χρόνων ο Δρ. Αντώνης Βασιλάκης ήταν επίσης και πάλι παρών στο νησί μας (είχε μόλις πριν λίγες μέρες αναχωρήσει για την Αθήνα) συνεχίζοντας με πολύ κόπο και δικές τους δαπάνες τς διεπιστημονικές τους έρευνες με την στήριξη της αρχαιολογικής μας Υπηρεσίας και των ανθρώπων της. Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που στο όνομα όλων των μελών της Εταιρείας μας φιλοξενήσαμε στο σπίτι μας αυτούς τους εξαίρετους επιστήμονες με τις συζύγους τους. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν και θα έλθει η ημέρα πού θα μπορέσουν να μας ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου