Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

2 «όχι», και 2 «μάλλον όχι» στην εξόρυξη υδρογονανθράκων

 Φωτογραφία του Γιωργος Γκιαφης.
 Φωτογραφία του Γιωργος Γκιαφης.
2 «όχι», και 2 «μάλλον όχι» στην εξόρυξη υδρογονανθράκων

Ξεκινάμε την παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν στην πολύωρη συζήτηση με τους 4 νέους πολιτικούς της Κεφαλονιάς με τους υδρογονάνθρα...
kefalonitikanea.gr

3 σχόλια:

  1. Ευχάριστο να ακούει κανείς απόψεις νέων ανθρώπων γιατί πάντα εμπεριέχουν ζωντάνια και αισιοδοξία. Θα τους συμβούλευα να συνεχίσουν μέσα σε πρακτικές πάντα λύσεις και όχι θεωρητικές, ώστε να μπορέσουν να δώσουν στο μέλλον ό,τι καλύτερο για μια κοινωνία ανθρώπινη.
    Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν πάρα πολλές και χρειάζεται διπλωματία και φυσικά κουράγιο.
    Ποτέ να μη νομίζουν ότι για τα σημερινά προβλήματα φταίνε οι προηγούμενες γενιές, γιατί αυτό θα είναι μοιραίο για αυτούς. Αντίθετα πρέπει να ψάχνουν τα πρίν και να παραδειγματίζονται γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και έτσι ποτέ μην απαξιούν ανθρώπους που κάποτε ξεκίνησαν σαν και αυτούς.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

    Παράδειγμα για τους υδρογονάνθρακες:
    Έχετε την εντύπωση ότι αν θέλουν οι «πολύ άνωθεν εστί» οι διαχρονικοί «Θεοί» δηλαδή, να τους εξορύξουν θα ρωτήσουν κανέναν? Και αν γνωρίζεται κάποια τέτοια περίπτωση μπορείτε να την πείτε και σε μένα ??
    «Το μη χείρον βέλτιστον» λοιπόν, απογοητευτικό βέβαια αλλά με ένα καριόφιλο δεν ανακαταλαμβάνεται η «Πόλη» και όσοι το προσπάθησαν κοιτάνε τα ραδίκια ανάποδα δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση.
    Υ.Γ. Απόψεις μου πάντα και καλή δύναμη.

    Χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή σου μερα, και Καλο Σαββατοκύριακο!!! Εχω αρχισει και γνωριζω σιγα σιγσ και το σοι σου,, δεν ξερω αν τα ελαβες τα χαιρετησματα!!!!!!!
    Βρεθηκα τυχαια χθε με συγγενη σου,, σε μιοα παραγγελια καταλογων που ειχε κανει δικος μου συγγενης σε μια κουβέντα με τσου Σουλιωτες,,,που επρεπε να γραψω τον χαιρετισμο του Προεδρου δωθε νε,,, και μου εξηγησε το πως φερανε τοτε τσου Ασπρόγαλους εδευτου στο δικό σας ψωμερο την Ασσο!Εκεινη ομως θελανε Πόρο ,για να ειναι ενα καικι δρομο με τσου απεναντι,, να πεταγονται να βοηθανε τσι καταστασεις! Τον ανιψιο σου Σταυρο Ροκκο ειδα!Τονε κουρλαναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Σταύρο κουρλάνατε?? Χα χα.
    Αποκλείεται , το σόι μου είναι εμβολιασμένο έκπαλαι!

    Κά κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή