Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιας Ιθάκης


Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιας Ιθάκης
 Φωτογραφία του χρήστη Ομοσπονδία Καταλυμάτων Κεφαλονιας Ιθάκης.
Αργοστόλι 21/03/2018
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας κοινοποιούμε το Δελτίο Τύπου που έστειλε η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε το οποίο αναφέρεται στο «Καλάθι Πρωινού» και σας διευκρινίζουμε ότι:

Έχουμε ζητήσει από την Συνομοσπονδία τα Σεμινάρια στην Κεφαλονιά να διοργανωθούν στα δυο ΚΕΚ του νομού μας , στο KEK IRIS στο Ληξούρι και στο KEK TAKI στο Αργοστόλι. Για την δε Ιθάκη, σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο κ.Στανίτσα, θα διοργανωθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ιθάκης
Στο κόστος των 130€ για τους κατόχους της «Κάρτας Μέλους» όσο και στα 170€ για τα Μη Μέλη συμπεριλαμβάνονται τόσο το Σεμινάριο διάρκειας 4άρων ωρών όσο και η Εταιρεία που θα πιστοποιήσει το « Καλάθι Πρωινού».
Ο τρόπος καταβολής των χρημάτων θα γίνει σε δυο δόσεις μέσω της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε (προκαταβολή & εξόφληση) πριν την έναρξη των Σεμιναρίων και θα σας γνωστοποιηθεί μόλις υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την Συνομοσπονδία.
Συνάδελφοι,
Οι νέα αυτή υπηρεσία, για όσους θελήσουν να την διαθέσουν στον πελάτη τους, προσθέτει προστιθέμενη αξία στα καταλύματα μας και στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και αναβαθμίζει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας . Δεν απαιτεί αίθουσα πρωινού, αφού οι μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν χώρους εστίασης προσφέρουν ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα , ενώ οι επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν χώρους εστίασης θα τα προσφέρουν στην σύνθεση του πρωινού τους.
Επίσης συμπεριλαμβάνεται στην μοριοδότηση της Νέας Κατηγοριοποίησης που έχει προτείνει η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε στο Υπουργείο . Συνδέει τον πρωτογενή τομέα με τα καταλύματα μας αναδεικνύοντας τα μοναδικά προϊόντα και γεύσεις της Τοπικής μας Κουζίνας και την προώθηση του Γαστρονομικού Τουρισμού. Προσφέρει δε, ξεχωριστές εμπειρίες στους Φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από την γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμού.
Η Ομοσπονδία μας προτίθεται στο προσεχές διάστημα να οργανώσει μια παρουσίαση για το « Καλάθι Πρωινού» Κεφαλονιάς & Ιθάκης.
Οι ενότητες του Σεμιναρίου περιλαμβάνουν :
A. Εξυπηρέτηση Πελάτη
B. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
C. Καλάθι Πρωινού και πως πρέπει να προσφέρεται.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε για την οργάνωση του Σεμιναρίου τους Ενδιαφερόμενους να μας το γνωστοποιήσουν το συντομότερο δυνατόν, είτε τηλεφωνικώς ( το Γραφείο λειτουργεί κάθε Τετάρτη 9:00-14:00) είτε μέσω email , αναγράφοντας την Επωνυμία και τον Τόπο της επιχείρησης καθώς και το Ονοματεπώνυμο του ατόμου που επιθυμεί να παρακολουθήσει το Σεμινάριο.
Ευχαριστούμε θερμά.
Για το Δ.Σ
ο Πρόεδρος ο Γεν.Γραμματέας Ατσάρος Δημήτριος Μουρελάτος Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου