Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς Ιθάκης

           Αργοστόλι 19 Μάρτη 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    To Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης καλεί τους εργαζόμενους , τα σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στις εξής παρεμβάσεις στην αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς Ιθάκης (πρώην νομαρχία):


  • Την Τρίτη 20 Μάρτη στις 1 μ.μ. για τα ζητήματα των υποδομών του νομού συνολικά και ειδικότερα την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων (σχολεία-εργατικές κατοικίες-μουσείο-μνημεία-οδικό δίκτυο.
  • Την Τετάρτη 21 Μάρτη στις 11 π.μ. στο «διάλογο» που στήνει η περιφέρεια στις πλάτες των εργαζόμενων για την επέκταση του ωραρίου , κατόπιν αιτήματος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας καθώς η περιφέρεια με την κατάργηση της Κυριακής αργίας «λόγω σεζόν» έχει ανοίξει την όρεξη της εργοδοσίας που χάριν των κερδών της εξοντώνει τους εργαζόμενους για ένα κομμάτι ψωμί .

Η εργατική τάξη των νησιών μας να τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει.Κανείς εργαζόμενος να μην πιστέψει τις σειρήνες της «δίκαιης ανάπτυξης» που καλλιεργούν η κυβέρνηση και τα τσιράκια της στην τοπική διοίκηση.

Δεν είναι ίδια τα συμφέροντα των εργαζόμενων με των αφεντικών .Ο διάλογός τους είναι μια απάτη!Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας για υγεία,ασφαλή σχολεία ,εργατική κατοικία ,υποδομές !

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ.ΓΑΒΡΙΛΗΣ                       Γ.ΒΑΛΕΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου