Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΚΑΔΗ

Προβλέπω επέκταση της διεθνούς κρίσης με εκλογική "δραπέτευση" του Αλέξη Τσίπρα το 2018


 Αν τα τωρινά χειρότερα σενάρια οικονομικών προβλέψεων μου επαληθευτούν μπορεί κατά την γνώμη μου να έχουμε ακόμα πιο μεγάλη, από ότι αρχικά προβλέπεται, πτώση στις Αμερικανικές και κατά συνέπεια Ευρωπαϊκές αγορές (στα επίπεδα ενός σημαντικού κράχ) που θα προκαλέσουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα στην διαχείριση των οικονομικών της Ελλάδας από τον ήδη, ακόμα και στους διεθνώς καλούς οικονομικά καιρούς του πρόσφατου παρελθόντος, ανεπαρκή πρωθυπουργού...Αλέξη Τσίπρα. Αυτά τα νέα προβλήματα στην Ελληνική οικονομία θα προστεθούν στο πάταγος αποτυχημένο "αριστερό οικονομικό μοντέλο" του ΣΥΡΙΖΑ και θα είχαν σαν τελικό αποτέλεσμα την αναγκαστική προσφυγή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, υπό το βάρος της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας που θα φουντώσει, σε νέες πρόωρες εκλογές εντός του 2018 (ίσως νωρίτερα και από τον Αύγουστο 2018 που λήγει το υπάρχον επίσημο μνημόνιο). Δηλαδή προβλέπω σήμερα ότι οι κυβερνώντες θα επιχειρήσουν να "δραπετεύσουν" ρίχνοντας αργότερα τις ευθύνες για τα
προβλήματα (τα οποία ήδη έχουν μεγένθυνει κατά 100 δις ευρώ με τις ζημιογόνες αριστερές πολιτικές τους) που θα υπάρξουν αναπόφευκτα για την Ελλάδα στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη! Βέβαια, όταν ο κόσμος καταλάβει ότι προκηρύχθηκαν νέες πρόωρες εκλογές και ότι θα έρθει στα οικονομικά και πολιτικά πράγματα της χώρας μια νέα ειλικρινής στις προεκλογικές δεσμεύσεις της φιλελεύθερη και αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει επιτέλους το νέο πολυπόθητο μεγάλο ράλι στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και στην συνέχεια στην αγορά γενικότερα για το οποίο σας γράφω ότι θα έρθει τόσο καιρό!
 Σπύρος Καγκάδης
(Αναδημοσίευση προφητικής, μέχρι στιγμής, ανάλυσης μου από την 6 Φεβρουαρίου 2018!!)
Οι αγορές και ειδικότερα το Ελληνικό Χρηματιστήριο σταθεροποιήθηκε όπως ακριβώς σας είχα πει ότι μετά την αρνητική, για τη χώρα κοινοβουλευτική (μόνο και όχι στο λαό) ισχυροποίηση της απερχόμενης (σύμφωνα και όλες τις δημοσκοπήσεις) κατά βάση αριστερής κυβέρνησης της χώρας. Η αγορά τώρα για να αρχίσει να ανεβαίνει ξανά θέλει μια θετική είδηση ότι έρχεται σύντομα μια φιλελεύθερη πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα με την προκήρυξη των επόμενων βουλευτικών εκλογών όπου η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θα στηρίξει σίγουρα μακροχρόνια μία αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όμως, παρά την πρόσφατη πτώση των διεθνών αγορών από τα ιστορικά υψηλά τους, λόγω της αντιπαράθεσης των ΗΠΑ με την κομμουνιστική Βόρεια Κορέα που εξοπλίζεται με πυρηνικά όπλα και πυραύλους με θύμα τον ίδιο τον λαό της που υποφέρει, φαίνεται ότι η "νέα τάξη πραγμάτων" του πόλεμου κατά του μουσουλμανικού εξτρεμισμού ότι βαίνει επιτέλους, μετά το 2001, κοντά στο ουσιαστικό τέλος της. Πόσο συχνές είναι σήμερα, 8 μήνες μετά την εκλογή του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τις γνώστες θέσεις του, οι παλαιότερες (επί Ομπάμα) μαζικές μουσουλμανικές τρομοκρατικές ενέργειες; Τολμάνε; Πότε είδαμε στις τηλεοράσεις μας για τελευταία φορά άραγε τα τρομακτικά προπαγανδιστικά βίντεο αποκεφαλισμού Χριστιανών; Γιατί περιορίστηκε σήμερα τόσο πολύ το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος (IS), τόσο που έχει σχεδόν εξαφανιστεί από το γεωπολιτικό χάρτη; Όμως, τα γεωπολιτικά πράγματα μακροχρόνια δεν θα είναι κατά την γνώμη μου μόνο ρόδινα όπως προβλέπω. Θα υπάρξουν και δυσκολίες "παλαιάς" μορφής. Φαίνεται ότι ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος ανοίγει μέτωπο αντιπαράθεσης με τις χώρες όπου οι, πάντα μη δημοκρατικά εκλεγμένοι, κομμουνιστές είναι στην εξουσία (Βόρεια Κορέα, την ταχεία αναπτυσσόμενη Κίνα και την Κούβα.) Δεν αποκλείω λοιπόν η νέα "νέα τάξη πραγμάτων" έτσι όπως διαμορφώνεται τώρα να είναι η παλαιά αντιπαράθεση κομμουνισμού εναντίον των ΗΠΑ, η οποία θα δώσει "μάχη" με την Κίνα για να μην χάσει την οικονομική ηγεμονία της στον νέο κόσμο που ανατέλλει. #metonKyriako (Άρθρο μου εδώ στο Facebook από 12 Αυγούστου 2017)
Καλησπέρα Γιώργο! Σου έστειλα τις προφητικές δημοσιεύσεις μου για το κραχ στην Wall Street και ακόμα πιο παλιά για την αντιπαράθεση των ΗΠΑ με την Κίνα οι οποίες όταν οι άλλοι σιωπούν ή δεν ξέρουν τι τούς γίνεται οι προβλέψεις μου μέχρι στιγμής επαληθεύονται!!!

2 σχόλια:

  1. Να απαντήσω στο κ Γκαγκάδη με μια ερώτηση που αντιπροσωπεύει το πραγματικό πρόβλημα της σημερινής διεθνούς πολιτικοοικονομικής κατάστασης και τη δυσκολία επιλογών των μικρών κρατών:

    Κάθονται σε ένα παγκάκι τρείς ωραίες κυρίες και τρώνε παγωτό «χωνάκι».
    Η μία απλά το γλύφει, η δεύτερη το γλύφει και μετά το μπαινοβγάζει στο στόμα, η τρίτη το δαγκώνει ελαφρά το μπαινοβγάνει στο στόμα και μετά το γλύφει.
    Ποιά από τσι τρείς είναι παντρεμένη ??

    Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα κοιτα και εσυ .βρε συνονομαατε του αρθρογραφου ποθα φοραει βερα χαχα.παλιο αλλα καλο. Καταληγει με το απαικτο μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή